Wolf & Badger

Wolf & Badger je britanski brend koji objedinjuje radove sedamdesetak odabranih dizajnera: odeću, nakit, kućne predmete, galanteriju i mnoge druge unikatne predmete, i sa kojima se možemo sresti na stranicama časopisa kao što su Vogue, Harpers Bazaar, Esquire, Marie Claire, Style, Time Out i mnogih drugih. Pored njihove prodavnice na Noting Hilu u Londonu, od prošlog leta ih možete pronaći i u tivatskoj marini Porto Montenegro. Ono što je interesantno je da na jednom mestu možete naći originalne rukotvorine umetnika iz raznih krajeva sveta – Španije, Brazila, Izraela... Svaki predmet je pažljivo odabran i odlikuje se mnoštvom originalnih detalja. 
Upcoming designers all in one place: Capulet, Samual Gassman, Braille, Jasper Garvida, Francesca Pepe, Catherine Zoraida, Alex Bernard, FS Augusta, Jacqueline Clarke, Bex Rox, Anabel Campbell...
Pomenuću samo neke:
Moncrief – ručno rađene torbe visokog kvaliteta, kako one za dnevnu upotrebu tako i putne, sa leopard printom ili monohromne. Proivode se u Milanu.
 Violet Darkling – nakit u obliku mrtvačkih glava i neobičnih noćnih stvorenja, inspirisan Novim Zelandom.
 Helen Ruth – ova mlada dizajnerka nudi luksuzne šalove i ešarpe sa nadrealnim motivima. Materijali koje koristi su svila i vuna, a predmeti se izrađuju u Škotskoj.
 Richard Brandon – izrađuje originalne predmete od visokokvalitetne keramike – šolje, tanjiriće, posude za čaj i mleko koje se mogu kupiti pojedinačno ili u kompletu.
 Sia Dimitriadi – (meni omiljena) Kipranka koja je najpoznatija po svojim romantičnim haljinama ''a la Keri Bredšo'', koje je Sara Džesika Parker nosila u kultnoj seriji. 
 Sia Dimitriadi's fabulous dresses
Kako su sve stvari izrađene od visokokvalitenih materijala, i cene su u skladu sa time i kreću se u rasponu od tridesetak evra (koliko koštaju platnene espadrile), do više hiljada evra (prsten u obliku praseće glave koji vidite dole na slici, rađen od punog zlata i ukrašen crnim dijamantima).
Visit ''Wolf and Badger'' for unusual items, eclectic atmosphere and highly professional staff.

Коментари

Постави коментар