New in July


 Slede slike noviteta ovog meseca i mini-recenzije istih. Da počnem od najvažnijeg, a to je lice:
1) Korff krema za čišćenje lica - za suvu i normalnu kožu (ima i kolekcija za masnu i normalnu kožu, u zelenom je pakovanju). Malo je gušća od gelova za pranje lica i čini mi se da manje isušuje. Ne peni. 
2) Korff tonik za hidriranje lica - koristim isključivo leti jer se koža tada malo više masti pa joj je potrebno dodatno čišćenje. Prijatnog je mirisa i ne zateže kožu. 
Sve u svemu, zadovoljna sam ovim preparatima, a nisu preterano ni skupi (oko 8e po proizvodu).
 Inače gledam da što manje stvari stavljam na lice - ipak je to sve hemija i ne treba preterivati.
 3) Moj novi Maybelline ruž kojim sam oduševljena i koji svakodnevno koristim, nijansa 445 - Mango Diamonds (cena je oko 6.5e). Htela sam neki koji vuče na narandžasto, a onda sam naišla na ovaj koji je više koralni i zaljubila se.  Sjajan je (nije mat, a i sam naziv Diamond upućuje na nešto svetlucavo i glamurozno) i posebno mi se sviđa to što onda ne moram da nanosim jaču šminku na oči, dovoljna je maskara i ovaj ruž da izgledam pristojno.
4) Essence bronzer sam dobila na poklon, ni sama ne znam zašto, jednostavno sam ga našla u kesi kad sam stigla kući, tako da mora da ga je prodavačica ubacila unutra na kasi. Ili sam kleptoman? Kako god, poklonjenom puderu se ne gleda u zube. Nisam ga još isprobala, bojim se da mi ne bude previše taman.

 Leti posebno treba voditi računa o stopalima, pa nisam zaobišla deo Afroditine kolekcije. Kupka od breze i ruzmarina (mada se uglavnom oseća ruzmarin, ima prilično jak miris) i ovaj divni balzam za noge ( takođe sadrži ruzmarin, pored mnogih drugih sastojaka) koji pruža momentalno olakšanje umornim stopalima. Preporučuje se da se jednom dnevno umasira u stopala, ka kolenima. Ja nekad namažem i listove pa znam da mi neće dugo potrajati. Kupka je u pakovanju od 300ml, a sa strane ima obeležene i mere, da znate koliko treba da sipate. Ja volim ova malo veća pakovanja, da ne moram svakog meseca da kupujem istu stvar.
Volim Afroditine proizvode - imaju božanstvene gelove za tuširanje i losione za telo. Kreme za lice su im ''onako'', čini mi se da su lošije u odnosu na ostatak asortimana.
Essence rendalica za stopala i nije ostavila neki utisak, deluje mi slabašno i ne radi posao. Titania je bolja.
                                     Advance Techinques kolekcija za negu kose iz Avona.  
Volim skoro sve iz ove kolekcije, a o proizvodima se najbolje možete informisati kod Jecke


Ova krema ze depilaciju miriše lepše od većine proizvoda ovog tipa, sa šećerom je, ali oprezno s njom. Čini mi se da nije pogodna za osetljivu kožu, mada na ambalaži stoji drugačije. Ja sam je koristila na rukama i posle mi se javilo crvenilo i svrab. Pre nje sam koristila kremu sa alojom, istog proizvođača i bila zadovoljna, mada mi se čini da ima slabiji efekat. Znam da se većina žena radije odlučuje na depilaciju voskom umesto da se mlati s kremama, ali ja više volim ovako tj. koristim je isključivo za podlaktice.

Poštar doneo nove baletanke sa Asosa. Češće ću ih nositi na jesen, zbog boje i nisu pogodne za ove vrućine. 

                                                              Par basic komada iz Zare
Zara vest & Mango Diamonds lipstick
 I za kraj, da podigne nivo energije nakon kupovine:



Коментари

  1. Uu, bas si fino kupovala :) Moram da probam Korff za ciscenje lica, sve ostalo mi je manje-vise poznato. Ja podlaktice uglavnom mucim silk - epilom :))

    ОдговориИзбриши
  2. Javi kakva je afrodita kozmetika za negu stopala, bas me zanima!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam zadovoljna, probaj i ti (sem ako ne voliš miris ruzmarina, pošto se baš oseća)

      Избриши
  3. I ja volim Avon samo sto trenutno ne znam ko ga prodaje, ali mozda jos i bolje, jer kada vidim katalog sve mi treba.
    Jedno vreme sam bas bila prepuna kozmetike, a ni to ne valja, pa sam skroz smanjila!!
    Ispricah se ja sa tobom~~))

    Ove asos baletanke cu preslatke!
    Zara moze uvek!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Neka si, ja bas volim da cujem svacije misljenje. Da, katalog zaista mami, dok sam studirala sve sam pare trosila na kremice :-D

      Избриши
  4. Divnih li stvarčica! Koristila sam essence bronzing puder u kamenu, super je, blag i nezan, taman za moj ten:D
    I afrodita proizvode sam koristila, nisu nešto wow, ali mogu proći:))
    I baletanke su predivne, predivan model!
    Kisses

    ОдговориИзбриши

Постави коментар