Fall favourites

Pošto ni mene nije zaobišla prehlada usled nestabilnosti vremenskih prilika tj. oscilacija u temperaturi, u nedostatku pametnijeg posla dostavljam vam slikovni prikaz mojih omiljenih jesenjih aksesoara, kozmetičkih proizvoda i drugih potrepština. Posle dugog i toplog leta, ponovo uživam u ispijanju aromatičnih čajeva (ovih dana je to najčešće Fruktusov čaj od crvenog afričkog grma, sa aromom pomorandže i cimeta), ali nije ni toliko hladno da bih se odrekla svog omiljenog jogurta. Isprobala sam i najnoviji Jogood od belog grožđa, ali mi se nije toliko dopao, tako da i dalje uzimam ovaj od jabuke i kruške. Uglavnom biram nakit u boji zlata i šminku u toplim tonovima boje jesenjeg lišća, kao što se može videti iz priloženog. 
I tako, ostatak dana ću provesti u čitanju knjiga i posetama svojim omiljenim blogovima, a vas ostavljam da pogledate moje must have stvarčice:










Za Psychocat, koja je tražila da uslikam svoj novi Alessandro Blue Nuit lak za nokte :-) Ovako izgleda na dnevnom svetlu, u mojoj kuhinji koja je na sunčanoj strani. 


 Cipelice boje vina ću nositi dokle god to vreme bude dozvoljavalo jer su prilično udobne, a imaju i ovaj divni cvetni detalj na đonovima (koji niko ne vidi osim mene, ali nema veze). 



 Letos sam otkrila Maybelline Mango Diamonds ruž koji me je odmah osvojio i dospeo na prvo mesto moje liste ruževa, ali pošto je skoro potrošen, morala sam da mu nađem zamenu u vidu ovog Rimmel Firecracker-a, koji je nešto pigmentovaniji i ne sjaji toliko. Znam, mogla sam ponovo da kupim isti, ali volim da menjam.

Коментари

  1. Some really great favorites you shared here! Rooibos tea is also my favorite tea of all time! I drink almost a liter a day!! And dreamcatchers, aah love those, I have them all around my house, even in the garden!

    XOXO from the Netherlands,
    Lucia

    ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

    http://luciafloresdesigndiary.blogspot.com

    PS: I'm having an INTERNATIONAL giveaway for one customized designer bracelet! If you would like you can ENTER HERE!

    ОдговориИзбриши
  2. Thank you so much for participating! Of course it is ok to enter without following on Facebook! It's kinda hard to set requirements for giveaways :S! I'll put you on the list of course!

    XOXO,
    Lucia

    ОдговориИзбриши
  3. Super stvarcice! Svidja mi se poslednja slika bas je prava jesenja :)

    ОдговориИзбриши
  4. Lav i cipelice su mi bas dobri, a sad me jako zanima kakav je ukus tog caja :)

    ОдговориИзбриши
  5. Preubavi neshta, preubav blog.
    Mozeme da se sledime, te ocekuvam :*

    http://ilovefashionizabela.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Crveni karmin je i po meni must have! Volela bih kad bi postavila jos neke slike cipelica da ih lepo vidimo, predobre su :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nosila sam ih par postova unazad (Night sky dress), ali mislim da se i tu vide samo spreda. Kupila sam ih u Deichmann-u prošlog meseca, mislim da ih ima još.

      Избриши
  7. Imam istog lavića :) Jesi li i ti to lav pa ih skupljas? :)) Vidjela sam jos jedne mindjuse :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesam Lav u horoskopu, ali kupujem i nakit sa drugim životinjama (imam i žirafe, ptice, leptira...)

      Избриши
  8. Nizam zaboravila na tebe i tvoj predlog da napravim nešto baš sa motivom jesenjeg lišća ;) tako da očekuj uskoro neku lepu ogrlicu, ili možda narukvicu.:) Potrudiću se da ti se slaže sa sličicama koje si okačila. Uzgred - prelepe su!:*

    http://mindjuse-unikati.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар