week in pics #3


Za sobom ostavljam još jednu više nego uzbudljivu nedelju, koju je obeležio povratak iz Sarajeva, kao i putovanje u Novi Sad i Sremske Karlovce. Povod kratkog puta u Vojvodinu bio je karlovački grožđenbal, tako da sam ponovo uživala degustirajući različite sorte vina i na kraju kupila crni bermet po imenu Aleks :-) Bermet je slatko, desertno vino po kojem je Vojvodina poznata (ovo napominjem za slučaj da među vama nema vinopija, hehe). Sutradan sam sa društvom posetila novosadski sajam konjarstva (Horseville), lova, ribolova i turizma. Vreme nas je poslužilo, tako da sam se sita napešačila po Novom Sadu, nakratko predahnuvši od beogradske užurbanosti. 

Sinoć sam se vratila kući i slatko ugnjavila svog ljubimca, koji mi uvek nedostaje kad skoknem negde izvan grada. Što me podseti, moraću mami da kupim bombonjeru jer je ona ta koja ga hrani i pazi dok sam odsutna. Počela sam i da pospremam svoje kutije s nakitom, tako da ću moći i da napravim post o svojoj kolekciji u skorije vreme, nadam se. Ako ponovo negde ne odlutam...
 
 
Ove slatkice sam kupila pre neki dan u Springfildu. Neverovatno su lagane i udobne, kao da nemam ništa na nogama, tako da sam morala da ih ponesem kući. 

Коментари

  1. Jao zeko, volim jako zeke.I moj je beli i umiljati jako. <3

    Patike su ti predivne, bas mi se mnogo svidjaju!!

    ОдговориИзбриши
  2. Tenisice su odlicne, zec jos bolji. :D
    BTW...ne znam jel smim rec...40 imam. :D

    ОдговориИзбриши
  3. A i ti bi lepo mogla da se prikljucis projektu 365 :)) Sarajevo birra :)))))
    Hajd dolutaj malo na jug !

    ОдговориИзбриши
  4. Such a pretty horses!:)

    xx
    http://www.eugenemarseille.com/

    ОдговориИзбриши
  5. odličan post.. i blog mi je divan <3 pratim te i nadam se da ćeš i ti mene <3

    ОдговориИзбриши
  6. really beautiful pictures! The horses are sooo cute, I ride horses since more than 10 years:) The sneakers are gorgeous!!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар