Tied up

 One of my New Year's resolutions was to use the fact that I'm a girl and wear skirts and dresses more often, so I put my trousers aside and put on the skirt that you recently saw HERE . I know that sequin clutches are supposed to be worn at evening, but I am still feeling very festive at the moment, so why not. Also borrowed one of my husband's ties - by the way, today is his 27th birthday so I have to finish decorating the cake.  

Pošto je jedna od mojih novogodišnjih odluka da iskoristim činjenicu da sam žensko i češće nosim suknje i haljine, odložila sam pantalone u stranu i ponovo uskočila u suknjicu koju ste nedavno videli OVDE. Svetlucavu tašnicu još nijednom nisam nosila tokom dana, ali sam i dalje u prazničnom raspoloženju (živele šljokice) pa sam mislila ''a što da ne?''. Pozajmila sam i jednu od suprugovih kravata - uzgred, danas mu je 27. rođendan, tako da se vraćam ukrašavanju torte. 
Htela sam i da vas obavestim, ako već niste videli, da je u toku giveaway kod Saške na blogu - možda osvojite lep i unikatan nakit!



 



Коментари

  1. Super izgledaš, baš ti fora stoji kravata :))
    I potpisujem, živile šljokice, najbolja stvar ikad :)

    ОдговориИзбриши
  2. Zanimljiva kombinacija :) Srecan rodjendan! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Prvo sam htela da ti se zahvalim što si na svom blogu podelila vest o mom giveaway-u koji je upravo počeo i trajaće to kraja meseca!
    http://mindjuse-unikati.blogspot.com/2013/01/posle-skoro-godinu-dana-postojanja-ovog.html
    Pozivam sve da učestvuju, vrli je lako steći uslov!
    A u vezi tvog posta, pa ta me novogodišnja odluka podseća i na mene, hehe, stalno obećavam sebi da ću se ženstvenije oblačiti i češće nositi suknje, ali nešto nikad tako ne ispadne.:) Nadam se da će nam uspeti ove godine! Tebi zaista lepo stoje, a tačnica mi je preslatka, kao i boja laka za nokte koja ide uz nju.:)

    ОдговориИзбриши
  4. Divno!

    peculiarchick.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Divna si u suknjici.
    Prstencic sa zekom bih odmah ukrala da znas!!
    Lak na noktima mi je odlican!! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Dobro ti stoji kravata :D Podrzavam cesce nosenje suknjica, ja sam u pantalonama mozda 10 dana u godini.

    ОдговориИзбриши
  7. odličan outfit, super ti stoji kravata! pratim te:)

    ОдговориИзбриши
  8. Podrzavam nosenje suknjica, ali i kravata :) Ajde sto si pravila tortu dragom, ali ja mislim da kad te je video ovako obucenu - to mu je bio najlepsi poklon ikada. Hm? :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар