1st anniversary recap

Can't believe it's been a year since my first post, but it is so. Therefore, I prepared a recap post - there are lots of photos, so you've been warned! I would also like to know what did you like the best, I mean what type of posts - outfits, travels, store reports etc. Thank you for the feedback, hope you''ll enjoy the weekend!       
                                                 A.

Neverovatno, ali prošla je cela godina od mog prvog posta na blogu. Stoga sam pripremila neku vrstu rekapitulacije i mnoštvo fotografija - dakle, upozoreni ste! Fascinantno je, kako mi je dok sam kačila ove fotografije, cela protekla godina proletela pred očima i u mislima; bilo je lepo podsetiti se svega i dati novi smisao ovom dnevniku. Pišem, inače, i pravi dnevnik (sa tvrdim koricama i 'zlatnom' olovkom, hehe), ali sam želela i neki koji će se sastojati prvenstveno od slika, a ovaj virtuelni je savršen za to. Blogovanje shvatam kao hobi, a ne kao obavezu - zbog toga i nisam otvarala dodatne profile na sajtovima poput Chictopia, Lookbook, Twitter itd. Nemam ni Facebook stranicu jer bih osećala obavezu da je redovno ažuriram i dok bih lepo isproveravala sve te profile, prošao bi mi dan. Volela bih da mi kažete koji vam se post najviše svideo, odnosno, o čemu najviše volite da čitate.
Hvala svima koji svraćaju u ovaj moj kutak i slobodno ostavite link ka svom blogu, uvek volim da otkrijem nešto novo. Prijatan vikend!       
                                               A.




 
 
 
 
 
  photo xandra_zps2f53fe41.jpg

Коментари

  1. Čestitam na prvoj godini, želim ti ih još mnogo mnogo u blogosferi :)) Super mi je kod ovih postova što se sjetim masu tih starijih slika kroz post i onda mi je to baš nekako lijepo, vidim kako dugo određeni blog već čitam :))

    Iskreno, dođe i meni da pobrišem sve profile osim bloga, samo mi oduzimaju vrijeme, a nimalo me ne vesele.

    ОдговориИзбриши
  2. odlične fotografije. Sviđaju mi se odjevne kombinacija, najviše ona crvena haljina sa točkicama, ali i fotografije prirode, prozora itd...
    pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ta se izgleda svima najviše sviđa, moraću da napravim još koju kombinaciju s njom :-D

      Избриши
  3. Divne slikice, taman da pregledam i one dok ja jos nisam usla u blogovanje :) Ova kombinacija sa narandzastom haljinicom mi je odlicna :) bas nesto sto bih ja odabrala. I fluffy papuciceeee, i zekooo, i prstenciciiii <3

    ОдговориИзбриши
  4. Cestitke!!
    Meni najsladji bio onaj post kad se zeka spakovao za put :))

    ОдговориИзбриши
  5. Čestitam!
    Koliko divnih fotografija!
    Ja naravno volim knjige i putopise, ali i divne outfit postove, a toga svega je bilo, pa samo tako nastavi!
    Sve najbolje :*

    ОдговориИзбриши
  6. Congrats on your 1 year anniversary!! Great pictures, I like the one with the red dress, it's very pretty !

    Thanks for stopping by my blog, I'm your newest follower ! see you around xo and congrats again, you have a great blog :)

    www.the-sunnylist.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Cestitam prvi blogorodjendan i zelim jos mnogo, mnogo rodjendana i lepih rekapitulacija :)

    ОдговориИзбриши
  8. Imas lepe haljine, divne prstencice i najmaznijeg zeku.
    Moje je isto beli, ali sa sivim uzima i nosom.Kao siamska macka samo zeka.U maju ce 6 godina i vec je dosta star i bio dva puta da mu se seku zubici, ali ne prednji nego unutra ima jos zubica koji mu isto stalno rastu, pa smo mu ih neki dan sekli kod veterinara, jer su ga gusili.Nadam se da ce jos dogurati sa kojom godinicom :)

    Mozes god mene u komentaru pisati savete za zeke ili me pitaj ako nesto ne znas ili te zanima!! :)

    ОдговориИзбриши
  9. Jao, nisam imala pojma da i to može da im se desi. Jadan zeka :-( Nije mnogo 6 godina, on može još toliko da poživi, ako bude imao sreće (valjda im je maksimum nekih 12 godina)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар