Beauty products review / Random

Ovo su neki od proizvoda koje trenutno koristim, pa sam želela da podelim svoje utiske o njima.
Victoria's secret mi je jedan od omiljenih brendova i jedna od dobrih strana kada imate rodbinu u inostranstvu. Sve te prelepe, mirišljave flašice najrazličitijih aroma da nikad ne znam koju bih pre izabrala. Trenutno imam ovu Love Spell kolekciju koju čine gel za tuširanje i losion za telo (dođe još i sprej za telo, ali sam zaboravila da ga uslikam, a i nemam bogznašta da kažem o njemu sem da predivno miriše) koji mirišu kao neki voćni sok, samo bolje. Piše da su u pitanju trešnjin cvet i breskva i pomalo je slatkast i voćkast, ali nije toliko jak kao npr. Fruttini. Što se tiče losiona, koža posle njih bude meka i glatka jer sadrže glicerin, ureu i razna ulja, ali i pored toga nisu preterano hidratantni i mislim da najviše odgovaraju za period proleće-leto. Zimi ipak treba nešto jače, barem onima koji imaju suvu kožu kao ja. Victoria's Secret proizvode moguće je naručiti i preko njihovog sajta, dostavljaju u našu zemlju, s tim što se plaća poštarina i sve eventualne carinske zavrzlame. Znam par devojaka koje su naručivale i dobijale svoje stvari (konkretno, kupaće kostime) bez problema, ali se ja još uvek nisam odvažila na to. Doduše, nisam ni imala potrebe jer uvek u zalihama imam bar neku njihovu kremicu. Ako je neka od vas kupovala njihove proizvode preko Interneta, rado bih čula iskustva! Isplativije je naručiti više jer često imaju razne akcije npr. 6 losiona za 25$ i slično. 
Oriflame Liselotte Watkins puder za lice u light nijansi je vrlo zgodan za tašnu jer je pakovanje malo, a sadrži sunđerčić za nanošenje i ogledalce, tako da možete osvežiti šminku u svakom trenutku. Pošto imam suvu kožu, uglavnom koristim tečni puder jer kameni nekako isušuje kožu i obavezno mora da se nanese preko hidratantne kreme (ili podloge), inače ne izgleda ujednačeno. Ja sam ga uzela jer mi se svidelo pakovanje i koristim ga kad hoću da izađem, a mrzi me da perem ruke pre i posle stavljanja tečnog pudera. Cena je nešto malo više od 300 RSD za pakovanje od 6g. Mislim da nema drugih nijansi sem ove svetle. Sve u svemu, mislim da ga neću više uzimati jer nije za suvu kožu zimi, a suviše je svetao da bih ga nosila leti jer tada uvek bar malo pocrnim.
Rimmel Lasting Finish ruž za usne Temptation jedan je od novijih u mojoj kolekciji ruževa. Ruževima iz Lasting Finish kolekcije sam oduševljena jer su veoma postojani, imaju solidan izbor nijansi, a cena je jako pristupačna. Ovo je tamnija nijansa crvene, vuče na bordo, ali nije ni suviše taman. Broj nijanse je 166 i više je za večernju varijantu ili malo svečanije prilike - ja ga baš i ne bih nosila na posao, ali sve zavisi od toga čime se bavite :-) E, i još da kažem da nema neki miris tj. skroz je blag i prijatan pošto se često iznerviram kad kupim neki i ustanovim da miriše...pa, kao karmin. Diskretnog je sedefastog sjaja. Razmišljala sam da uzmem klasični crveni iz ove kolekcije (zove se, veoma prikladno, Alarm), ali mi se ovaj više dopao jer je diskretniji i prefinjeniji.

Krajem prošlog leta mi je naišao period kada su svi parfemi počeli da me guše i bivaju prejaki za moj nos, pa sam poručila prvi kog sam mogla da se setim kao blagog i podnošljivog, a to je Oriflame Elvie toaletna voda. Gornju notu čine citrusi, lubenica, frezija i đurđevak, srednjom dominiraju belo cveće, lišće ljubičice i limunov cvet, a donje tonove čine ćilibar, sandalovina i palisandrovo drvo. Miris je blag i nežan, nije mnogo postojan, ali ga ja i volim jer je tako lagan.  Sam naziv Elvie je varijanta irskog imena Elva i znači beo, svetao, plemenit. Pogodan je za proleće i leto, mada sam ga ja nosila zimus jer sam imala taj problem s preosetljivošću.
Nažalost, čini mi se da se ove godine prodaje u drugačijoj bočici, koja mi se ne dopada, tako da mi je drago što imam ovu, sada već staru.
Ovaj Eveline Colour Show lak za nokte je rezultat jedne impulsivne kupovine prošle jeseni i kao takav nije mnogo upotrebljavan - namazala sam ga svega dvaput, za razliku od onog koralnog kog ste mogli da vidite u mom postu o omiljenim lakovima, a kojeg sam uzela zajedno s ovim. Pomalo me iritira nedefinisanost ove nijanse i to što mora da se nanosi u tri sloja da bi izgledao pristojno.Sve u svemu, jedan je od onih koji čame na dnu moje kutije, ali, ko zna, možda se kroz par meseci i zaljubim u njega. U suprotnom ću ga pokloniti. 
Da li ste probale neke od ovih proizvoda i kako vam se čine?

Коментари

  1. Ruž je baš lep i stvarno su dobri svi iz te linije, vrede i više nego što koštaju.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala nista od ovoga, iako mi se svidja pakovanje pudera i razmisljala sam da ga uzmem. :D

    ОдговориИзбриши
  3. jako bih volela da isprobam ova VS mazalice i sprejeve :) deluju prelepo :)
    a ovaj elvie parfem odlicno mirise :) nemam ga ali mi je jako drag taj miris :)

    ОдговориИзбриши
  4. Aleksandra, stigao je paketic, u posti je, na meni je samo da odem po njega :) javim se sa recenzijom kad stigne, :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je, baš sam htela to da te pitam i već sam počela da brinem da su nešto zabrljali u pošti. Nadam se da će ti se svideti.

      Избриши
  5. Probala sam taj Eveline lak i još jedan te marke i sviđaju mi se, nisu skupi a solidne su kvalitete.
    I volim parfeme i toaletne vode iz Oriflamea, nažalost nema odavno više moje Lucie.

    ОдговориИзбриши
  6. Volim postove o kozmetici.Tu bas mogu da saznam stvari iz necijeg ugla, da li je to ok proizvod ili ne.
    Lakici su super!!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар