New hair

Šešir: Clockhouse, Pašmina: Butik Ana , Prsten: Avon, Lak za nokte Tevez br.10
 photo newhair_zpsa8c86135.jpg 

As you might have seen in my last outfit post, I've change my hair colour and dyed it in mahogany red. Big mistake if you ask me, it turned out too dark and I can't wait to wash it completely out. I also had to cut all those split ends so it's a bit shorter too. The good news is that my hairdresser used a colour that isn't that persistent so hopefully in a few weeks I'll be brunette again.

Kao što ste mogli da zapazite u mom prethodnom modnom postu, promenila sam boju kose u mahagoni crvenu. Velika greška ako mene neko pita jer je boja ispala previše tamna - na ovim slikama ne izgleda toliko jer se poprilično isprala proteklih dana i po prvi put se radujem što je farba koju sam koristila prilično nepostojana. Nakon pranja ostavlja fleke na peškiru. Jedva čekam da se ispere potpuno i da se vratim među brinete. (Da naglasim, stvar je isključivo do farbe jer kod iste frizerke idem godinama, tako da nije ona ništa zabrljala). Inače, obožavam crvenu kosu, nosila sam je neko vreme dok sam studirala, ali mi je jako nezgodna za održavanje, tako da sam se predomislila. A ako vas interesuje koju sam farbu koristila, u pitanju je Alfaparf Evolution 4.65
 photo evolution_zps361a4143.jpg

Коментари

  1. Love the new color!! & your nail polish shade!!

    ОдговориИзбриши
  2. Poslednja slika <3 vredi sve u zivotu probati...

    ОдговориИзбриши
  3. Ne izgleda mnogo tamno na slikama, valjda se isprala u medjuvremenu. To je sreca u nesreci, kupis farbu koja se jako ispira, ali ionako nisi zeleo tu boju pa je ok, i meni se to desavalo :) Lak mi se jako svidja!

    ОдговориИзбриши
  4. Na slikama izgleda sasvim ok. :) Mozda samo nije bas ta nijansa kakvu si ti ocekivala.

    ОдговориИзбриши
  5. Sto se mene tice dobra je ali eto ti najbolje znas sta hoces :) Ja sam nekad namjerno znala uzimat tamnije farbe jer znam da ce mi se isprati do zeljene :D Sad pustam svoju boju kose i nikad nisam bolju odluku donijela sto se kose tice :D dosla je do usiju negdje mozda :)

    ОдговориИзбриши
  6. Lepo ti boja kose ide uz outfit i boje koje si iskombinovala :)

    ОдговориИзбриши
  7. Hvala vam :-) Ne izgleda sad toliko loše kao kad sam se tek ofarbala, ali ipak više volim da sam smeđa.

    ОдговориИзбриши
  8. A lijepo ti je. Stvarno jeste, i po meni crvena izgleda bolje kad se malo ispere.

    ОдговориИзбриши
  9. na slikama lijepo izgleda...slažem se da je crvena teška za održavanje, ja sam je kratko koristila jer mi ne paše uz ten, a i tamna sam previše za nju...nekako najbolje stoji svjetlookima čini mi se:)
    pozdrav

    ОдговориИзбриши

Постави коментар