Frozen Rose


 An indoor post this time thanks to bloody rain. I've bought this dress last summer but never actually wore it - I'm more a jeans&T-shirt kind of girl, I guess. However, sometimes I feel the need to wear something romantic and girly - therefore the dress. 

Zahvaljujući neprestanoj kiši, provela sam poslednja dva dana uglavnom kod kuće, gledajući filmove i čitajući, pa bih usput mogla i da podelim utiske s vama.
Prvi film - ''The master'' (ne znam kako su ga naši preveli, možda Učitelj?) je prilično razvučen i stoga mi se nije dopao, iako volim Hoakina Finiksa. On tumači lik Fredija, veterana Drugog svetskog rata i njegovu borbu s psihičkim posledicama koje je isti izazvao. I film i glumci su nominovani za brojne nagrade, što je gotovo uvek slučaj kada je reč o problematičnim likovima sumornog raspoloženja. Drugi film, koji mi se još manje dopao jeste norveška drama ''90 minuta'' (90 minutter), inspirisana istinitim pričama o nasilju muževa nad ženama i kao takva veoma mučna. Što se knjige tiče, u pitanju je Celestinsko proročanstvo Džejmsa Redfilda (da, tek sad) - ni ona mi se nije svidela. Veoma nerealna instant filozofija koju jedva pročitah do kraja, mada nema ni 300 strana. Inače izbegavam te na sva usta hvaljene knjige, bestselere sa vrha svih mogućih listi jer mi se gotovo nikad ne dopadnu - ne znam šta mi bi da se dohvatim ovog? 
I pre nego što se odjavim, moram da bacim još jedan hejt, na Avonov ruž Frozen Rose koji imam na ovim slikama i koji je toliko diskretan da je praktično nevidljiv - nema svrhe stavljati ga. 
p.s. Hvala Tini na Liebster Blog nagradi, staviću je na blog, ali stvarno ne mogu da imenujem 5 blogova jer ne znam toliko njih koji ispunjavaju uslove. 
 
I wore: Asos dress and heels, Calzedonia tights

Коментари

  1. Divna, nazna i predivna si u toj haljinici.
    Svidja mi se ta babi-roze jako.Tako romantican look!!
    Znas da volim katalosku kozmetiku jako, pa mi je divno da zavirim kod tebe :)

    JOY za mart je izasao 5.marta, pa je ceo ovaj mesec u prodaji!! :) Tako da znas!!

    ОдговориИзбриши
  2. I mene zanima The Master, ali to planiram odgledati u nekom melankoličnom danu :))
    Haljinica je pre predivna, krasna boja i divno ti stoji :)

    Također, još jednom hvala ti na pomoći jučer :*

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam htjela gledat master al sad kad kazes da je razvucen, mislim da odustajem :D

    ОдговориИзбриши
  4. Možda se vama svidi, ko zna. Ja sam imala velika očekivanja pa sam se možda zato razočarala.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар