Red blazer


Hello sweeties! Still enjoying my time in Montenegro and trying to juggle with the clothing I brought here but I miss something from my Belgrade closet. Does this happen to you - to think that you packed everything and then when you get to your destination realize that you have forgotten your favorite necklace/shirt/clutch? Still, I won't allow these things to ruin my day because I already have everything I need, and that's my lovely husband, of course. He's my best accessory, haha. I'm lucky because he's not reading my blog, unless we're in different countries, which happens from time to time and then he reads this stuff to check if I behave LOL. Today we got to run a few errands - he had to finish some work in the bank and I bought some nail polishes (will I ever get enough of these?) and then we stopped for a drink in our favorite cafe called Big Ben.


Zdravo, dragi moji. Još uvek uživam u svom ''letovanju'' u Crnoj Gori i žongliram s odećom koju sam ponela ovamo - priznajem da mi nedostaje moj beogradski ormar pun stvari. Da li se i vama dešava da mislite da ste poneli sve što će vam trebati, a onda kad stignete na odredište, shvatite da ste zaboravili svoju omiljenu ogrlicu/majicu/tašnu? Ipak, ne dozvoljavam da mi takva ograničenja upropaste dan, kad ionako već imam svoj omiljeni modni dodatak - svog supruga, haha. Sreća pa ne čita blog, sem kad se nađemo u različitim državama - onda zaviruje u ova moja pisanija da vidi da li se lepo ponašam LOL. Danas smo išli da obavimo par sitnica u gradu - on da završi nešto u banci, a ja da kupim neke lakove za nokte (strašna obaveza, haha) a onda smo svratili na piće u naš omiljeni kafe Big Ben u Tivtu. Ovo uspavljujuće vreme je kao stvoreno za lenstvovanje.

Коментари

  1. Ali predivna si!!
    Divan crveni blazer, pa shoes.Volim tako damsku zenstvenost.
    Fotke su isto super!! :)


    Hvala na divnom komentaru!! :)

    ОдговориИзбриши
  2. kako si elegantna:) jako mi se sviđa ova kombinacija. Ja stalno putujem pa znam kako ti je...uvijek nešto zaboravim, ali nema veze, tako vidim bez čega mogu;)

    ОдговориИзбриши
  3. Kombinacija odlicna! Sve je na svom mestu - i stilski i koloritno ! Bas mi takav blejzer treba i u toj boji ! Cipele su bukvalno savrsene.Odakle su ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naručila sam ih sa Asosa prošlog leta, ali mislim da ih još uvek ima na sajtu, zovu se Scala ili tako nekako i sad su na sniženju.

      Избриши
  4. Baš si predivna! A i blejzer je predivan, super ti se uklopio s ovim nude cipelicama :D

    ОдговориИзбриши
  5. baš si mi lijepa na ovim slikama :)
    ja sam grozna na putovanjima, svaki put zaboravim nešto najvažnije i koliko god puta provjeravala što sam spakirala i da li mi nešto fali, kao programirana sam da nešto bez čega ne mogu ostane doma.

    ОдговориИзбриши
  6. Baš si se lepo obukla, posebno su mi cipele divne!

    ОдговориИзбриши
  7. Divne slike! Salonke mi se posebno svidjaju!

    ninafashionshow.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар