Sequins

We all have some stuff in our wardrobe that we (almost) never wear but we don't want to throw them away either. My husband bought me this sequined top more than 3 years ago so I am kind of emotionally attached to it. I guess I have to wear it a couple of times this summer to justify its place in my closet. What do you think, yay or nay?

Svaka od nas ima bar nekoliko stvari u ormaru koje (skoro) nikada ne obuče, a s druge strane, ne želi ni da ih baci. Jedna od takvih stvari je ovaj top sa šljokicama koji mi je suprug (tada dečko) kupio pre više od 3 godine pa je razumljivo moje oklevanje da ga pošaljem u kantu. Tako da sam rešila da ga nosim par puta ovog leta, čisto da opravdam njegovo bivstvovanje u ormaru. Ovo sam nosila za večernji izlazak, a fotografije su nastale dok još nije bio pao mrak. Pošto je gornji deo sam po sebi dovoljno upadljiv, nisam htela mnogo da kitim ostatak, te je prilično jednostavan i neutralan. Da li su za vas tirkizne šljokice too much?

Коментари

  1. meni se jako sviđa ovaj top, pogotovo za more:) baš me podsjeća na sirene. Uz traperice skroz dobro stoji za nekakav ležerniji look, a mislim da bi super išao i uz neku jednobojnu dugu ili kratku suknju.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja vise ne mogu da gledam ove divne fotke iz Kotora :) Nedostajeeee miiii...

    Za vecernji izlazak nista nije to much :) Bar kada sam ja u pitanju :) U nekoj dnevnoj varijanti bi bilo, ali ovako mi se svidja <3

    ОдговориИзбриши
  3. Verovatno bi i sa mnom bio isti slučaj - nosila bih ga jednom godišnje i imala utisak da previše šljašti iako u stvari na tebi izgleda lepo u ovakvoj kombinaciji.

    ОдговориИзбриши
  4. Wow!! I love your top!

    xx

    http://www.ariadnaalberopolseres.com

    ОдговориИзбриши
  5. Leti je sve dozvoljeno ali stvarno je lep :)

    ОдговориИзбриши
  6. Such a cute top, you look great dear!


    xx Karolina
    CARAMODE

    ОдговориИзбриши
  7. Prekrasno izgledaš, a top je savršen!
    Ne znam jel ja tražim na krivim mjestima ili što, ali nešto tako divno još nisam dulje vrijeme vidjela tu kod nas :(

    ОдговориИзбриши
  8. PRECIOSA ESTAS GUAPISIMA ME HARIA MUCHA ILUSION TE PASARAS POR MI BLOG ABER SI TE GUSTAY SI KIERES NOS PODEMOS SEGUIR MUTUAMENTE BESITOS. HTTP://DOLCEVIRGINIA.BLOGSPOT.COM.ES

    ОдговориИзбриши

Постави коментар