Week in pics #11

From now on, this would be a regular section on my blog cause it's a lot easier for me to post once a week rather than every other day (who said lazy? lol). So here we go:


Nameravam da ovo postane redovna rubrika, umesto da objavljujem post svakih par dana (šta ću, ulenjila sam se malo otkad sam u drugom stanju, mada sad imam više slobodnog vremena). Elem, rešila sam se prehlade (za sada) pa sam živnula. 

                                                                  Outfit of the week
Ovo mi više vuče na proleće nego na jesen, ali sam se osećala lepršavo i živopisno, otud ove papagajske boje.

Nails of the week: Essence Soul Sista Loung Chair Affair
Zato što podseća na leto

Meal of the week
Uobičajeni doručak: jogurt+musli+voće (ovih dana se tamani grožđe) iz moje nove omiljene šolje na kojoj su mama&beba slon (poklon od mame).

Book of the week
Polako iščitavam ovu LaRusovu enciklopediju. Dopada mi se to što je sve lepo objašnjeno na način koji ne prepada buduću majku. Ovo izdanje je prilagođeno za Srbiju, tako da se pred kraj knjige nalaze i korisne informacije, adrese i brojevi telefona raznih zdravstevnih ustanova i organizacija.

Photo of the week
Moj kunić i ja smo postali isti - samo dremamo i nešto grickamo

Craving of the week

Casadei tašnica - samo 1000eur xD

Film of the week
Horrible bosses - Crnohumorna komedija o trojici prijatelja koji imaju užasne šefove koji ih maltretiraju, pa se odlučuju da ih ubiju. Vrlo zabavno. Uloge: Jason Bateman, Kevin Spacey, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Jason Sudeikis, Charlie Day, Donald Sutherland, Jamie Foxx

Коментари

  1. Ja uopste nisam znala da si trudna, ne znam kako mi je to promaknulo :o
    Pa cestitam ti, bas mi je drago <3

    ОдговориИзбриши
  2. Jao pa cestitam, pa divne vesti imas.
    Samo pisi o promenama, tegobama, to bi me bas zanimalao i kako si se osecala na pocetku, mislim dokle jos nisi znala da si u grugom stanju.
    Ja jedva cekam to stanje i kod mene :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар