06.10.2013.

Cloudy weekendCloudy, rainy days are perfect for staying at home with your loved ones, snuggled up in your coziest sweater with a cup of tea, watching movies or exploring the magnificent world of literature. For me, it also means that I finally grabbed some time to sort out my computer files, a routine that I've been avoiding for months. Had a lot work to do, a lot of stuff to delete and, of course, I found some pics I forgot I ever made (like this one above). So guys, you may expect some of my old photos to show up on my blog from time to time. 

Oblačni i kišni dani su savršeni za ostajanje kod kuće sa dragim osobama, ušuškani u udoban džemper sa šoljom čaja u ruci, gledanje filmova ili istraživanje čarobnog sveta književnosti. Takođe sam se nakanila da pregledam i sortiram fajlove na kompjuteru, posao koji sam mesecima izbegavala. Mnogo toga sam obrisala, ali sam našla i na neke interesantne slike na koje sam bila potpuno zaboravila (poput ove iznad), tako da možete očekivati da se pojave na blogu s vremena na vreme. Kako vi provodite ove dane?

10 коментара:

 1. Kao iz nekog ljubavnog filma presek scene. Izledas prelepo.
  Prvu recenicu si tako lepo srocila, da je sedam puta vec citam, u potpunosti se slazem.

  ОдговориИзбриши
 2. Predivna fotka, bas si mi mnogo divna, tako sva u crnom.
  Kako zaboravljene fotke, a tako lepe?? :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala, Tatjana! Haljina je inače crvena, ali se to, naravno, ovde ne vidi.

   Избриши
 3. Sortiranje fajlova ja odgađam već mjesecima i imam dojam da to nikad neću napraviti :)

  ОдговориИзбриши
 4. Kako zanimljiva fotografija, kao scena iz filma!
  Ja se ovih dana malo bavim dekupažom u slobodno vreme, i tako zaboravim koliko mi je hladno u kući bez grejanja ...Ponese me kreativna atmosfera i nema zime ;) Doduše, najbolje me zagreje rerna dok kuvam ručak ili spremam kolače sa cimetom i jabukama, aIi čitam jednu divnu, divnu knjigu.. Najzad nešto stvarno po mom ukusu. Već mesecima čitam razne knjige, ali me nijedna ne baca u neko duboko razmišljanje, ne nudi nešto novo, ova me je baš nekako našla u pravom trenutku. Čitam je polako, temeljno, ne završava mi se, jer nije od onih što se čitaju u jednom dahu. Mnogo istorije i nepoznatih podataka, a zove se ''Mesečeva rosa'', Teodara Tara je spisateljica. Ne znam da li si je možda čitala, a ako nisi, a voliš ovaj žanr, onda moja preporuka.
  Veliki pozdrav za buduću mamicu :)

  ОдговориИзбриши
 5. Prelepa je fotka, štate bi bilo da je izostavljena!

  ОдговориИзбриши
 6. cool pic, I love indoor days watching movies!;D
  Kisse!

  ОдговориИзбриши
 7. ova fotkica je savrsena! ;)


  http://elzanapjevic.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши