Cloudy weekend



Cloudy, rainy days are perfect for staying at home with your loved ones, snuggled up in your coziest sweater with a cup of tea, watching movies or exploring the magnificent world of literature. For me, it also means that I finally grabbed some time to sort out my computer files, a routine that I've been avoiding for months. Had a lot work to do, a lot of stuff to delete and, of course, I found some pics I forgot I ever made (like this one above). So guys, you may expect some of my old photos to show up on my blog from time to time. 

Oblačni i kišni dani su savršeni za ostajanje kod kuće sa dragim osobama, ušuškani u udoban džemper sa šoljom čaja u ruci, gledanje filmova ili istraživanje čarobnog sveta književnosti. Takođe sam se nakanila da pregledam i sortiram fajlove na kompjuteru, posao koji sam mesecima izbegavala. Mnogo toga sam obrisala, ali sam našla i na neke interesantne slike na koje sam bila potpuno zaboravila (poput ove iznad), tako da možete očekivati da se pojave na blogu s vremena na vreme. Kako vi provodite ove dane?

Коментари

  1. Kao iz nekog ljubavnog filma presek scene. Izledas prelepo.
    Prvu recenicu si tako lepo srocila, da je sedam puta vec citam, u potpunosti se slazem.

    ОдговориИзбриши
  2. Predivna fotka, bas si mi mnogo divna, tako sva u crnom.
    Kako zaboravljene fotke, a tako lepe?? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Sortiranje fajlova ja odgađam već mjesecima i imam dojam da to nikad neću napraviti :)

    ОдговориИзбриши
  4. Kako zanimljiva fotografija, kao scena iz filma!
    Ja se ovih dana malo bavim dekupažom u slobodno vreme, i tako zaboravim koliko mi je hladno u kući bez grejanja ...Ponese me kreativna atmosfera i nema zime ;) Doduše, najbolje me zagreje rerna dok kuvam ručak ili spremam kolače sa cimetom i jabukama, aIi čitam jednu divnu, divnu knjigu.. Najzad nešto stvarno po mom ukusu. Već mesecima čitam razne knjige, ali me nijedna ne baca u neko duboko razmišljanje, ne nudi nešto novo, ova me je baš nekako našla u pravom trenutku. Čitam je polako, temeljno, ne završava mi se, jer nije od onih što se čitaju u jednom dahu. Mnogo istorije i nepoznatih podataka, a zove se ''Mesečeva rosa'', Teodara Tara je spisateljica. Ne znam da li si je možda čitala, a ako nisi, a voliš ovaj žanr, onda moja preporuka.
    Veliki pozdrav za buduću mamicu :)

    ОдговориИзбриши
  5. Prelepa je fotka, štate bi bilo da je izostavljena!

    ОдговориИзбриши
  6. cool pic, I love indoor days watching movies!;D
    Kisse!

    ОдговориИзбриши
  7. ova fotkica je savrsena! ;)


    http://elzanapjevic.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар