Closet Confidential


Super Nova me je tagovala za  ovaj post, pa sam se malo zanimala time ovog subotnjeg jutra. Unapred se izvinjavam što nemam fotografije svih stvari koje ću ovde pomenuti jer su neke od njih umotane na dnu kutija, pa ću vam ih pokazati nekom drugom prilikom. Pošto je januar, letnje stvari nisam uzimala u obzir već samo one koje imam u ormaru ovih dana. Takođe nisam uzimala u obzir aksesoare (tašne, obuću, nakit itd.) već samo odevne predmete. 

1. Najstariji odevni predmet u ormaru?
Maturska haljina iz 2003. je jedna od starijih. Ali, možda najstarija stvar koju imam, a da je i dalje nosim je svetlozelena majica koju sam kupila 1996-1997. u Atini (ne znam tačno jer sam tokom leta obeju tih godina boravila tamo). Neverovatno se malo promenila svih ovih godina. Naravno, sad služi samo za nošenje po kući i spavanje. Imam i par stvari koje sam sačuvala za uspomenu iz dečjih dana, ali pretpostavljam da se one ne računaju jer ih ne nosim. 

2. Najnoviji odevni predmet?
Najnovija je ova siva majica koja još uvek ima etiketu na sebi (često kupujem basic komade), a druga je ovaj donji deo pidžame koji sam kupila u Amibu (to su one prodavnice  sa domaćom robom, drže pamuk iz Arilja).

3. Najskuplji komad
Venčanica. Platila sam je nešto više od 300eur. Nisam neko ko troši mnogo para na odeću, najskuplje stvari koje imam (Ralph Lauren, CK itd.) sam uglavnom dobijala iz SAD gde mi žive brat i još neka rodbina. 


4. Najjeftiniji/najpristupačniji odevni predmet (koji često nosiš)
Najčešće nosim helanke, imam nekoliko pari i sve su koštale po otprilike 5 eur. Nosim ih po kući i na treninge. Atlet majice takođe malo plaćam, a često nosim. 


5. Koji odevni predmet je bio najbolji ulov?
Prvo što mi pada na pamet je nova haljina na koju sam bacila oko, bila je oko 80eur, što mi je bilo previše za komad poliestera, pa sam čekala da je snize i na kraju platila 28e. Nisam je slikala jer je čuvam za jednu veoma posebnu priliku, pa ćete je tada videti. 

6. Komad za koji si najviše para protraćila?
Crvena suknja iznad kolena za koju sam se još na kasi pokajala, ali mi je bilo glupo da je vratim (idiot). Nije bila preterano skupa (mada, ni jeftina), ali s obzirom na to da je nijednom nisam obukla, smatram je najvećim traćenjem para. Stajala mi je u ormaru godinama, i prošle godine sam je bacila, zato nema slike. Ipak, da ne bih ostala dužna još jednu sliku, postaviću još jednu promašenu investiciju, a to je ovaj crno-roze korset. Pozadi ima bezbroj kukica koje treba zakačiti, što je praktično neizvodljivo bez nečije pomoći. Da ne pominjem da je kičeraj. Izvinjavam se što kačim veš, nadam se da nikoga neću uvrediti. 
BONUS PITANJE - pokažite nam 3 trenutno najdraža komada odeće

Jedna od stvari koje trenutno najviše nosim je ovaj sivi kaput, koji ste često mogli da vidite i na blogu. Zbog boje je lak za kombinovanje, pa samo menjam šalove uz koje ga nosim - crveni, zeleni, plavi, beli...

Tamnoplave farmerke, prugasti džemper i crna pencil suknja (bolje se vidi OVDE)

Ljubičasti kaputić (ili je to jakna?) koji mi je suprug kupio. Sviđa mi se zbog neobične boje, mada je jako nezahvalan za slikanje - boja uvek ispadne bezvezna, uopšte nije ona divna tamna boja šljive kao uživo. Imate ga u OVOM postu.
 (znam da ovo nisu 3 stvari nego 5, ali to sam shvatila tek kad sam ih uslikala)


To bi bilo to ovako na brzaka, planirala sam još odavno jedan detaljni post o ormaru, ali za to treba ipak više vremena. Doći će na red kad-tad. Sada treba da tagujem 10 koleginica-blogerki; ne znam da li su već tagovane od strane nekog drugog. U svakom slučaju, ovo bi trebalo da bude neobavezna, zabavna stvar koja će nas još malo približiti jedne drugima. 



Коментари

  1. Jao slike sa vencanja!!!!! Divno :) Mnogo ti je lepa vencanica. Ja sam se vencala u opstini u crnoj pencil suknji koju sam slikala kod mene u ovom postu i jednom belom dzemperu sa siiiirokim rukavima :D Ja ya rayliku od tebe jako retko kupujem te basik komade nekako mi se ne da a jako mi fale :D

    ОдговориИзбриши
  2. Predivna ti je vjenčanica :)
    I krasan je sivi kaput, i ja bi ga nosila :) Joj koliko sam ja promašaja kupila tokom godina, ponekad samu sebe ne razumijem kad se uspijem vratiti doma s nečim što zapravo ni u ludilu ne bi obukla :)

    ОдговориИзбриши
  3. Bas mi se svidja ovaj post :) Radim svoj posle srede, cim mi prodje ispit :)

    ОдговориИзбриши
  4. nice post!

    kiss,Elle
    http://redischic.blogspot.it/

    ОдговориИзбриши
  5. Mislila sam da sam ti sinoc iskuckala comment ovde, ali vidim da ipak nisam... Uglavnom, moj CC post je upravo objavljen sa velikim zadovoljstvom! :)

    ОдговориИзбриши
  6. So many lovely things! Thank You for sharing such a nice post!
    Wish you a blessed day ahead!

    ОдговориИзбриши
  7. lijepa si u vjenčanici :)
    nije ni puno skupa bila s obzirom koliko sam čula da se daje para za vjenčanice.

    hvala što si me stavila na listu. napisaću ove sedmice i ja post na ovu temu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tačno. Toliko se para u BG obično daje za iznajmljivanje, što mi je nečuveno.
      Jedva čekam da vidim i tvoj post.

      Избриши
  8. Thanks for leaving such a darling comment on my blog!
    Love the wedding photos!

    Have the best week ever,
    -Kati

    ОдговориИзбриши
  9. Kako si lepa u venčanici! :)
    Mislim da mi je ovaj tag ubedljivo najzanimljiviji od svih koje sam viđala po blogovima!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :-*
      I meni je ovaj tag najbolji dosad, pa sam se sa zadovoljstvom uključila.

      Избриши
  10. Odlican post. Bas mi se dopadaju pitanja i evo bas razmisljam i ja o odgovorima.. Super je

    ОдговориИзбриши
  11. Super su mi i sivi i ljubičasti kaput, to su nekako i moje boja :) I predivna je vjenčanica, bila si prekrasna mlada!!!

    ОдговориИзбриши
  12. p.s. i ja napisah u onom prvom comm, koji nekim cudom nisam postavila, kako su ti fotke u vencanici preedivne <3

    ОдговориИзбриши
  13. Kako slatki tag i prica. Ja sam u ispitima pa ne dizem glavu. Cim nadjem malo vremena, napravicu sve sa zadovoljstvom ♥

    ОдговориИзбриши

Постави коментар