Comeback    I've made a break from blogging to pull myself together after that horrible October and take some time to mourn, rest and try to continue with everyday life. I like to keep personal things private and away from the blog, yet this time I just couldn't pretend that nothing happened and continue writing about cosmetics and stuff while my whole life tore apart.  Miscarriage is one of those things that you never completely recover from, but you have to try to stay sane for your family, friends and future children's sake. 
Here are some pics I made this month in my home town. Everything seems very festive these days - Christmas decorations are everywhere and  the streets are crowded with people, yet I chose black&white mode because I' ve never done it before with my photos of Belgrade, so I was curious how would they look like. 

   Posle izvesnog vremena koje je potrebno za oporavak i vraćanje starom načinu života, odlučila sam i da nastavim sa ovom svojom blog avanturom i druženju sa divnim devojkama koje gotovo svakodnevno srećem u ovom virtualnom svetu. Pre tri meseca sam zanemarila svoje nepisano pravilo da ne pišem o ličnim stvarima na blogu. Jednostavno, nisam mogla da se pravim kao da se ništa nije dogodilo i da nastavim da pišem o kremicama i ostalim sitnicama dok mi se život raspada. Gubitak bebe je nešto što, sigurna sam, nijedna žena ne može u potpunosti da preboli, ali se iz sve snage trudim da ostanem pribrana i nadasve zdrava radi svoje porodice, prijatelja i eventualnog budućeg potomstva. Moj divni kunić je takođe bio deo bloga i deo male porodice koju činimo moj suprug i ja i želela sam da se i ovde na neki način oprostim s njim. Nedostaje mi svakog dana. Svima vama koji ste mi poslali poruke podrške i pozitivnih misli se od srca zahvaljujem i obećavam da vas više neću izlagati crnim mislima.

Odlučili smo da ne slavimo Novu godinu, ali smo Božić proveli sa mojima. Tako je dobra stvar kad imate veliku porodicu, uvek se nešto dešava i stan odzvanja smehom, razgovorom i prijateljskim zadirkivanjima.

Nadam se da ste lepo proveli praznike, okruženi ljudima koje volite i da će nam 2014. godina svima biti srećnija i uspešnija nego prethodne. 


Коментари

 1. Draga, tako sam sretna što si nam se vratila :)
  Samo hrabro naprijed!!

  ОдговориИзбриши
 2. Tako sam se razveselila kad sam jučer vidjela tvoje komentare na svom blogu i odmah zatim ovaj post, baš mi je drago da si nam se odlučila vratiti! :))

  ОдговориИзбриши
 3. Oh, dobro da si se javila i da je sve u redu. Želim ti sve najbolje u Novoj godini, zdravlja i ljubavi, pre svega. :*

  ОдговориИзбриши

Постави коментар