Festive mode part 2

   Festive mode slowly goes by, it's about time to get back to our everyday lives. Yet, we still have sweet winter delights such as scented candles, watching movies with cozy blanket and bowl of popcorn, hot wine and cinnamon, vanilla bubble baths, warm tea and big knits. 


Praznično raspoloženje polako jenjava, svi se već uveliko vraćamo svakodnevnom životu i obavezama, ali i dalje možemo da uživamo u zimskim čarolijama - kuvanom vinu, mirišljavim svećama, gledanju filmova uz kokice i toplo ćebence, čajeve sa cimetom i kupke s mirisom vanile, udobne džempere i velike šalove. Prethodne tri nedelje su protekle u opuštanju, uživanju u hrani, prohladnom vazduhu, kupovini, šetnjama Knez Mihailovom i dunavskim kejom.  

Malo se više grickalo (i bez ikakve griže savesti) zbog praznika, pa sam juče ponovo krenula na treninge da skinem naduvani stomačić sa slike iznad. Ne znam koliko ću uspeti u tome jer i dalje jedem slatkiše (mada sam smanjila količinu). 
Od poklona koje sam dobila, najviše sam se obradovala novčaniku jer je moj već dotrajao i nameravala sam da kupim novi u skorije vreme. Plus je u crvenoj boji, zbog čega mi je dodatno drago. Prethodni je bio ljubičast. Ne volim dosadne, crne i braon novčanike. Dobila sam i dosta čokolada, pa sam neke prosledila :-)
Ovi jastuci su mi se mnogo svideli jer su mekani i lako se uklapaju u ambijent, ali ih nisam uzela jer imam vrlo nevaspitano štene kome još uvek rastu zubi pa sve vreme traži nešto za grickanje (a jastuke obožava). Sačekaće da Ema malo poraste i upristoji se (nadam se da će se to jednom desiti). 
Moj izbor za čitanje ove zime
Na velikom platnu  se ovih dana prikazuje Kad ljubav zakasni, film po romanu Mir Jam. Ne volim mnogo ljubavne filmove, ali smo išli u bioskop sa mojom kumom i njenim dečkom, pa je trebalo naći nešto što sve četvoro možemo da gledamo. Nedostaje mu malo zapleta, ali mi se svejedno svideo jer je opuštajući i uspeo je da me nasmeje nekoliko puta, a to je najvažnije. Sledeći na redu je Hobit 2, od koga me jedino odbija što dugo traje - ne mogu toliko da sedim mirno, ali sam videla da Cineplexx u Delta Sitiju organizuje pauzu od 15 minuta da se protegnu noge, ode do toaleta itd. Lepo. 

Коментари

  1. Licitarska srca i Simka cokolade :)))
    Dojavi kakav je ovaj "Nocni cikus"

    ОдговориИзбриши
  2. kako su dobre slike, da covek ne poveruje da se radi o beogradu =)

    ОдговориИзбриши
  3. Imamo istu šalicu sa srcima :) Joj meni je Noćni cirkus bio jedna od najdražih knjiga koje sam pročitala prošle godine, prediiiivan je :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš lepo, znači nije loše što sam je kupila, nadam se da će se i meni svideti.

      Избриши
  4. Aaa, tek sad primetih da si se vratila blogovanju! Baš mi je drago, dobrodošla nazad :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ahh, beautiful stuffs, love your wallet, such pretty color ♥

    ОдговориИзбриши
  6. A ja bih još neku reč o knjigama koje si čitala, budući da su meni nepoznate...

    ОдговориИзбриши

Постави коментар