Festive mode

Christmas eve 
Badnje veče na platou ispred Hrama Sv.Save

Shopping some Christmas gifts for my family
Kupovina božićnih poklona
@Delta City

Spending time with my brother who lives in US so we don't see each other very often (thank you God for Skype)
Brata retko viđam jer živi u SAD pa koristimo praznike da se siti ispričamo sve do samog polaska njegovog aviona.
@ Airport Nikola Tesla
   I've recently discovered this Blueberry wine and I just loved it, it's my favourite wine from now on. It actually tastes like blueberry juice.

Ovo vino od borovnice sam nedavno otkrila i odmah je postalo moj favorit, verovatno zato što nema ukus kao vino već kao sok od borovnice.
My new friend, Ema, who really helped me to get through tough days. I had been thinking of getting a dog since I was a child, but something was always coming up to postpone that decision (lack of space, time etc.) so now I'm finally getting into fascinating world of dogs. 

Moja nova prijateljica, Ema, koja mi je mnogo pomogla u teškim danima. Verovatno se psiholozi ne bi složili sa mnom, ali nakon gubitka koji sam doživela, bilo mi je potrebno nešto da me trgne, o kome ću brinuti i ko će me razveseliti. Od detinjstva sam maštala o tome da imam psa, ali bi uvek iskrslo nešto (nedostatak prostora, vremena) pa se tek sada pobliže upoznajem s ovim dragim stvorenjima. 

Коментари

  1. Joj Ema je preslatka, želim vam mnogo sretnih trenutaka! :) Ja ne znam što bi bez svog psa, mogla bi knjigu napisati o tome koliko sam zahvalna što mi se našla u životu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Kaputic ti je predivan i divna mi je ta plava boja :)
    Divne fotke <3

    Meni je sinoc uginio moj zeko Pablo.U maju bi imao tacno 7. godina.
    Zasto je ugino ne znamo, bio je kod veterinara, primio dve boce, ali nije mu pomoglo.
    Razboleo se iznenada, 13.01. je bio super, a danas vec ne.
    Eto steta, jadni zekani :(

    Lep pozdrav <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jadan mališa, ne mogu ti opisati koliko mi je žao. Mnogo su krhki, kao da nisu za ovaj svet. Ja svog nikada neću zaboraviti. Tako su mali, a uvuku ti se u srce.

      Избриши
    2. Nedugo nakon onog tvog posta, otisla je i moja Mila... Mislim da jos uvek nisam sasvim dosla sebi, a ima vec 2,5 meseca od tada.. :( Ne znam kada ce proci taj prazan osecaj. Sebe tesim time da trebamo biti ponosne sto smo imale privilegiju da zivimo sa njima, a i oni sa nama <3
      ...i pomisao koliko je bila srecna i bezbrizna sve ove godine, to na kraju i jeste smisao svega, obezbediti njima lep zivot, a oni nama vracaju ogromnu ljubav. Zavidim ti sto si pustila da novo bice udje u tvoj zivot <3 nekako mi se cini da sam ja veca kukavica, bojim se da ce proci godine i godine dok se ne odlucim opet na takav korak :/

      Избриши
  3. dobro došla nazad na blog.

    lijep ti je pas. želim vam puno sretnih godina zajedno :)

    ОдговориИзбриши
  4. Nice photos
    great blue coat!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ОдговориИзбриши
  5. Dobro došla i ti i tvoja frendica Ema u našu blogosferu.
    Ljubac veliki

    ОдговориИзбриши

Постави коментар