March in pics

1. Davljenje u čajevima 2. Kad se nema vremena za ručak, neko gricka čips, a neko je dobar pa pije jogurt :-) 3. Stvari koje ne nosim odvojim i poklonim svojoj tinejdž rođaki. Em ne čame u ormaru, em se ona obraduje. 4. S dolaskom proleća uvodi se sve više voća i povrća u dnevni jelovnik.


5. Ema i ja smo se baškarile na moru 6. Neki prolećni noviteti u mom kupatilu 7. Svaki put kad odem do grada, kupim nešto neplanirano 8. Znam da ne valja, ali sam morala da probam nove Chipsy ukuse

9. Police sa knjigama vazda preuređujem i nikad nisam zadovoljna 10. Malo poziranja u parku 11. Ne volim ove kafice, ali uvek pomalo srknem kad moj dragi pije 12. Kupanje u vanili, divota


13. Čim je otoplilo, vratila sam se pivu 14. A bilo je i kišnih dana i ponovnog izvlačenja kaputa i gumenjaka iz ormara 15. Zajedno sa grupom žena učestvovala sam u javnom času zumba plesa u jednoj osnovnoj školi 16. Prolećni izlog u Kotoru

17. Bye-bye zimski lakovi 18. Zalazak sunca u tivatskoj marini 19. Volim da se zabavim gledajući Project Runway 20. Portugalci na lageru

U martu sam pogledala i ova dva novija filma: Prvi je ''3 days to kill'' sa Kevinom Kostnerom u glavnoj ulozi. On je CIA agent koji pokušava nemoguće - da uskladi posao i porodicu. Radnja je više fokusirana na njegov odnos sa ćerkom i pokušaje da bude dobar otac nego na ubistva koja treba da izvrši. Zanimljivo je to da se početak filma odvija u Beogradu. Sve u svemu, gledljiv kliše od filma, ali nećete ništa propustiti ako ga ne pogledate. 

''Stoker'' je psihološki triler o jednoj neobičnoj porodici i odnosima među njenim članovima. Počinje sahranom glave porodice, Ričarda, nakon čega se u kuću kod pokojnikove supruge i ćerke useljava njegov brat Čarli. Iako je 'sporiji', ovaj film mi se više dopao od ovog iznad jer je tehnički vrlo lepo urađen, a tu su i neizostavni obrti u životima naših junaka. 
Zanimljivost: scenario je napisao Ventvort Miler, poznat kao Majkl Skofild iz serije Bekstvo iz zatvora (''Prison Break''). 

Koje su sitnice obeležile vaš mart?

Коментари

  1. Kupanje u mirisu vanilije zvuči savršeno. Trenutno imam samo piling od vanilije, dok odgovarajući gel koji u potpunosti godi nosu nisam pronašla :)
    Tako i ja ponekad kažem za čips, znam da ne valja ali samo da probam. Sreća, pa i ne volim baš čips. Bolje da taložim kalorije od čokolade ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Cajeve i ja obozavam tako da te skroz razumem :) Ah, Kotor i Porto Montenegro mi bude najlepse uspomene :) Moracu da se strpim jos malo :)

    ОдговориИзбриши
  3. Proljeće je toliko inspirativno, kao i ovaj tvoj post, odličan spoj ugodnog i korisnog. Ono što je meni najzabavnije su boje, u prvom planu, kao što si spomenula, lakovi za nokte i sitni ali bitni detalji. A kad živiš na moru, sve je još romantičnije :)

    ОдговориИзбриши
  4. Tvoje slike su uvek predivne! Ema je medić :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ona fotka na kojoj ste ti i Emica mi je favorit :))

    ОдговориИзбриши
  6. *Aleksandra,evo da se javim.Dopada mi se tvoj blog sa mirisom mora.Čaj ne pijem gotovo nikada,sem kada sam bolesna.Ostalo mi je to kao navika.Čips koji si birala je prava zaraza i ja sam ga srećom izbegla u prodavnici što ne znači da ću mu ponovo odoleti.
    Delim tvoje slaganje knjiga,jer ih imam previše i često ih slažem.
    Oduševljena sam tvojim kupanjem u vanili i sama se radujem kupanju u Nesti Dante-u,koji sam osvojila u tvom darivanju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na javljanju, a što se knjiga tiče, baš bih volela da vidim tvoju biblioteku :-)

      Избриши
    2. *Ako dozvoliš slikaću za Facebook.Od svega što sam za blogove i nagradna takmičenja slikala ti si prva koja je zatražila da slikam knjige.I ja sam kao profesorka književnosti na knjige pomalo zaboravila.Mada sam strastveni čitalac.

      Избриши
  7. Divne fotkice! Najvise mi je 'zapela' za oko kombinacija za zelenom jaknicom <3 predivno...

    ОдговориИзбриши
  8. Moj mart nije bio baš nešto mnogo slikovit, protekao je u čitanju manje zabavne tematike, ali se radujem proleću i suncu u svakom smislu. Utiču na sve nas pozitivno. Kucika ti je predivna.
    Uživajte zajedno :*

    ОдговориИзбриши
  9. meni je iskreno Stoker bio grozan, je fotografije je divna, slažem se tehnički super izvedeno, ali mi je dosta tih filmova o ubojicama, voljela bi nekad bude nešto malo životnije.

    ....I ja nikako da uredim svoje knjige!

    super slikice, lijepe kombinacije...slatki pasić:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni nije bio nešto specijalno tj. ne spada mi u omiljene, ali ne mogu reći da mi je grozan, možda zato što je dobro urađen, a i glumci su prigodno odabrani. Samo sam mu dala prednost u odnosu na ''3 days to kill'' :-)

      Избриши

Постави коментар