New in August


Da ne bi bilo da sam ovog meseca samo delila poklone, htela sam i da vam pokažem šta sam dobila (i kupila) u skorije vreme. Ne pravim baš često postove ovog tipa, ali s vremena na vreme okačim poneki jer i ja volim ponekad da zavirim u tuđe shopping kese i na taj način dobijem informacije gde se šta može kupiti. 



Da krenem od sezonskih stvari: mislila sam da sam prerasla NewYorker krpe, ali sam nedavno ušla da kupim nešto što bih nosala kući po vrućinama i na kraju uzela ovaj svetlozeleni šorts, sivu suknju i roze majicu, koje mi je sad prosto žao da nosim po kući. 


Ne pamtim da sam ikada imala potpuno belu torbu, pa sam odlučila da prelomim i častim se ovom maleckom koju sam već pronosala ovih dana. Sviđa mi se što koža nije glatka, pa se eventualne ogrebotine neće tako lako primećivati (a znam da će ih biti kad uzmem u obzir svoju 'spretnost'). Kupila sam je u Moni.


Mama je pitala šta želim za rođendan, a na spisku želja mi je bila nova presa za kosu, pa sam to i dobila. Još uvek je nisam isprobala jer leti generalno ne koristim ni fen, a kamoli peglu.


Majicu sa 3/4 rukavima sam dobila na poklon, a konačno sam kupila ovo Balea mleko za kosu o kome sam toliko čitala na drugim blogovima. 

U Interex-u sam zgrabila ove espadrile jer mi je baš trebalo nešto lagano što se brzo obuva kad moja Ema navali da ide u šetnju. Bile su samo 600 rsd, u raznim bojama i dezenima.

Na istom mestu sam našla i ovu majicu, kao i knjigu Aleksandre Poter (bila na sniženju).

U Delfi knjižari sam uzela ove 3 knjige (tamo imam popust 25% na karticu Kluba čitalaca).

U Home Centru sam uzela ovaj držač za nakit. Dvoumila sam se između crnog i crvenog (imali su još i sivi, pink i u boji pistaća). A slabost prema šoljama za čaj sam već više puta izrazila, tako da je razumljivo što nisam mogla da odolim ovoj sa leptirićima (kupila sam je u Rodi i bilo je i drugih boja). 

Fruttini kolekcija Coco Banana me podseća na jedno divno leto na Zakintosu; ovaj drugi set je sa zelenim čajem i tek ću da vidim kakav je.

A od Cookies by Rendzi je stigao ovaj divni slatki paketić.

... i još malo slatkiša od sestre


Imam i jedan savet, kao i napomenu samoj sebi: Ako vas prijatelji i porodica pitaju šta želite za rođendan, kažite im. Meni se dešavalo da od ljudi s kojima se družim godinama i za koje sam bila ubeđena da me dobro poznaju dobijam besmislene poklone (npr. majicu od 100% sintetike koja mi je uz to i prevelika). Znam da se poklonu ne gleda u zube, ali je za obe strane lakše ako bar okvirno napomenemo šta nam treba. Naravno, u željama treba biti umeren (ja nikad ne tražim nešto što košta preko deset evra, sem roditeljima i mužu). Bilo da je u pitanju knjiga ili novi ruž za usne, željenom poklonu će se svako više obradovati. I sama više volim kad mi osoba kojoj kupujem poklon kaže šta bi volela da dobije. Znam da time izostaje efekat iznenađenja, ali su prednosti u tome što ne moram da lupam glavu oko toga šta bi se nekome svidelo i u tome što znam da poklon neće biti odbačen ili prosleđen dalje. 

Kad već pričam o poklonima, podsetila bih vas da se za giveaway možete prijaviti (do 24. avgusta) u komentarima ispod prethodnog posta.  Giveaway je sada zatvoren. 

Коментари

  1. Slažem se s tobom oko pitanja poklona, ja sam isto zadnjih par godina počela govoriti što želim jer je tako stvarno svima lakše. Jest da nema onog elementa iznenađenja, ali bolje i to nego da otvorim nešto što nikad neću obući ili koristiti i onda se praviti da sam presretna. Ovako su svi sretni, a nitko nije bacio novce bezveze :)

    Ove espadrile su ti nešto najslađe ikad, totalno sam poludila kad sam vidjela fotku :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao da, kad otpakujem poklon, a ono neka glupost, pa moram da složim oduševljenu facu i kažem 'Baš mi je ovo trebalo!', nema mi ništa gore.

      Избриши
  2. Одговори
    1. Bio je 600 i nešto dinara na akciji (s popustom na VIP karticu), ne znam kolika mu je regularna cena.

      Избриши
  3. Pre par dana sam se pitala šta sve ima u Interexu, nikad nisam bila. Sad trčim tamo po espadrile. :) Dopada mi se sve, ali najveća naklonost ide beloj torbi. Prelepa je.

    ОдговориИзбриши
  4. Ta pegla je najbolja pegla heh, ja sam nju bas dugo trazila ali nigdje nisam uspjela naci :) vjeruj mi sluzit ce te dobro!

    ОдговориИзбриши
  5. Naravno pogled mi se odmah zalepio za espadrile. Prelepe su :).

    ОдговориИзбриши
  6. Torbica je apsolutno predivna, a cini se i kvalitetna. Drzac za nakit mi se takodjer svidja.

    ОдговориИзбриши
  7. U potpunosti se slažem za poklon za rodjendan, činjenica je da faktor iznenađenja izostaje, ali faktor sreće i zadovoljstva je i više nego prisutan :)

    Ja sam obletala oko tih držača za nakit u Home Centru, baš mi se dopadaju, a torbica mi je divna :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар