Inside the fitting room

Od početka sam rešila da škrtarim na trudničkoj odeći jer ću ionako moći da je nosim samo par meseci, ali ipak s vremena na vreme moram da dokupim poneki komad jer ne želim da postanem jedna od onih tužnih individua koje u grad idu u helankama (a neke čak i na venčanja!). I meni je otkad sam u drugom stanju komfor postao mnogo bitniji nego inače, tako da po kući i u šetnju s psom uglavnom nosim trenerke, ali ipak ne želim sebi da dozvolim da toliko oguglam na sve i pojavim se zarozana u gradu. Zato sam obišla nekoliko prodavnica u Merkatoru i Ušću u potrazi za odećom u koju (još uvek) mogu da stanem, a fotografijama sam propratila tu malu avanturu. 

*Što se tiče fotografija, boje su svetlije nego u stvarnosti jer je u kabinama jako osvetljenje, a ako vidite neke fleke i slično, to je zato što su negde malko zamrljana ogledala, nije do mene :-) *


Ovako sam došla.


                                                                                Orsay

Počeću s jednom od svojih omiljenih prodavnica, a to je Orsay. Imaju najdivnije, najmekše džempere i veoma lepe damske suknje. Svaki put kad uđem, nađem bar nekoliko stvari za sebe, ali sada sam imala manje sreće tj. pošto sam debeljuca, nisam uspela da nađem ništa što bi mi odgovaralo za sadašnje stanje, tako da ću se vratiti kad budem ponovo ''normalna''. 


Lindex

I u Lindeksu obično ima da se izbunari ponešto, a ja sam potpuno neplanski kupila haljinu koju ću moći da nosim tek na proleće (mnogo mi se dopala, a i bila je na rasprodaji, poslednja ostala). Evo je:



C&A

U C&A sam našla praktične tunike za trudnice, dvoumila sam se između zelene i bordo, i na kraju uzela bordo. Ove farmerke sa lastiš pojasom su se takođe našle u mojoj kesi.

Ova suknja mi se svidela, ali su ostale samo veličine L i XL koje su mi čak i u ovom stanju prevelike. Ima i u drugoj nijansi, ali takođe ništa manje od L broja. 

Deichmann

Deichmann-u mi se ništa nije svidelo. Htela sam da uzmem neke salonke za Novu godinu, ali je očajan izbor jer im nije sezona. 


           Srećom, u knjižari nije bilo nikakve gužve, pa sam se častila jednim Dikensom. 


Na kraju smo mama i ja s kesama sele gore kod restorana da malo predahnemo pre povratka kući. Obožavam MekDonaldsov sladoled, ali je kod njih uvek gužva, pa sam se umesto toga počastila Moritz Eis sorbeom limun&nana, to mi je trenutno omiljeni. 
To je sve za sada, nameravala sam da obiđem i Mango, ali sam se umorila i odustala. Ako vam se išta svidelo od stvari sa slika, sad znate gde ih možete naći :-) 

Коментари

  1. Prvo,cestitam! :) nisam znala pa sam se iznenadila. Drugo,i ja sam isto tako bila skrta dok sam bila trudna,ali imala sam i srecu da sam duuuugo mogla da udjem u "devojacke" stvari. Cak i kad odem nesto da kupim,uzmem nesto sto cu nositi za nekoliko meseci :D (kao i ti) I nisam se pokajala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Jas :-) Ja sam se švercovala u devojačkim stvarima koliko sam mogla, sad je već druga priča.

      Избриши
  2. Kombinacija sa plavom bluzom na pruge i sivom suknjom ti odlicno stoji ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Siper post! :) zanimljiv obilazak, najsladja mi je srcasta haljina, a mislim da ces i ovo sto si kupila za "okruglo" stanje moci da iskoristis i kasnije...:)

    ОдговориИзбриши
  4. Lijepa si trudnica :) najvise mi se svidja ona kombinacija sa sljokicama :)) Eto trudnice, imas sta za proslavu Nove godine da obuces ;))

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam baš jučer u Orsay-u gledala onaj mekani svijetli džemperić, toliko su mi se svidjeli u svim pastelnim nijansama da mislim da ću se ovih dana vratiti po jedan :D

    ОдговориИзбриши
  6. Čestitam! :) Nisam ni primjetila da si u drugom stanju dok nisam pročitala tekst. Odlično izgledaš! :) Sviđa mi se haljina iz Lindexa. :)

    Beehive by B

    ОдговориИзбриши
  7. Joj, helanke i venčanja :/ Lepo je videti kad neko brine o sebi i u tom pogledu tokom trudnoće. Mnogo je onih trudnica kojima je to stanje izgovor za baš sve...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, ta trudnica je došla mojoj sestri na venčanje u belim helankama i beloj majici sa zlatnim slovima VS (Victoria's secret), takva se šetkala i po crkvi. Sa mladoženjine je strane xD

      Избриши

Постави коментар