2014 in rewind


Ove godine ću zanemariti doskorašnji običaj da 'bilans' svodim na blogogodišnjicu (u februaru), već ću, poput većine, napraviti jedno malo vremensko putovanje sada, krajem decembra. Verovatno ste primetili da sam u drugoj polovini godine bila manje ažurna; zbog trudnoće sam gotovo stalno umorna i iscrpljena (sada sam pri kraju sedmog meseca). Nadam se da ću od narednog leta imati više energije da se malo ozbiljnije pozabavim ovim svojim virtuelnim kutkom i vratim se outift postovima, a ove zime ću postovati samo povremeno, uglavnom o knjigama. Dotad uglavnom ostajem posmatrač i čitalac :-)



Коментари

  1. toliko lijepih kombinacija:) zbog nekih odmah poželim ljeto<3

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Samo se ti odmaraj i čuvaj, ima vremena za stalno postanje :))
    Super su mi ona dva medvjeda u shopping centru, ja bi ih za doma :) I pizze su me sad dotukle, danas sam se za ručak otrovala i crkavam čitavo popodne, a sad bi najrađe pojela ekran haha

    ОдговориИзбриши
  3. meni je u oko upala torbica,super je :))
    odmaraj i uživaj,ima vremena za blog :D

    ОдговориИзбриши
  4. *Aleksandra,meni je tvoj blog doneo jedno novo druženje i prijateljstvo preko interneta.
    Videla sam mnogo nove kozmetike,čitala o novim knjigama,videla da mala zajednica čitalaca može biti dragocenija od velike.
    Osetila sam duh Tivta u Zemunu i najvažnije od svega poradovala se tvojoj prinovi o kojoj si javno blogovala.
    Želim ti svu sreću u Novoj 2014. godini.
    I očekujem slike sa bebicom na blogu za koji mesec.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na ovakvom komentaru, Nataša.
      Sve najlepše i ja tebi želim u Novoj godini.

      Избриши
  5. Thank you for stopping by my blog, dear! :)
    I know that shopping for boys is definitely more difficult task. My advise is to look for something that will be useful for your man or something related to his hobbies/interests. For example my boyfriend is really into rock music, rides a motorcycle and enjoy fishing. So, you should have that in mind. I hope this was helpful. Good luck with the presents and Happy holidays! :)

    Desislava
    http://truedreamcatcher.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. I ja ti želim da imaš više energije i da se posvetiš blogovanju onako kako bi želela ali pre svega da uživaš u ovom periodu i onom koji te uskoro čeka sa bebicom :)

    ОдговориИзбриши
  7. Potpuno te razumem što se trudnoće tiče. Moja sestra je prve mesece prespavala. To je valjda tako kod većine trudnica.
    U svakom slučaju, i ovaj mali podsetnik je skroz super. Nešto nisam planirala da napravim ovakav post, verovatno jer isto tako, nisam nešto preaktivna.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар