31.08.2014.

August in pics

Ovog meseca sam bila prilično lenja što se tiče blogovanja (a i skoro svega ostalog), najviše zbog toga što sam bila ošamućena od vrućina i lekova koje sam pila (da ne gnjavim sad o tome). Celog života sam obožavala leto, a sada sam jedva čekala da se završi. 

22.08.2014.

New in August


Da ne bi bilo da sam ovog meseca samo delila poklone, htela sam i da vam pokažem šta sam dobila (i kupila) u skorije vreme. Ne pravim baš često postove ovog tipa, ali s vremena na vreme okačim poneki jer i ja volim ponekad da zavirim u tuđe shopping kese i na taj način dobijem informacije gde se šta može kupiti. 


17.08.2014.

Big 30I tako, došao je i taj veliki, zastrašujući rođendan koji počinje cifrom tri. Niti je veliki, niti zastrašujući. Sve do prošle godine i gubitka bebe osećala sam se bar 5-6 godina mlađe, ali se to preko noći promenilo i kao da sam iznutra ostarila deset godina. Naravno, danas situacija nije tako dramatična, samo pokušavam da objasnim zašto mi ovaj trideseti ne pada tako teško kao što sam nekada mislila da će biti. Zapravo, sada se pitam je li moguće da imam samo toliko? Ipak, uz podršku porodice i sa novom bebom na putu, smatram se srećnom ženom, zahvalnom za sve što imam u životu (da ne zaboravim svog koker španijela Emu čije me ludosti svakodnevno razgaljuju). 

Nadala sam se da ću naći neke svoje stare fotografije pa da se svi zajedno nasmejemo tadašnjoj modi i pozama, ali su izgleda ostale na zaturenim, prašnjavim diskovima. Odvojila sam svega nekoliko od prethodnih godina, pa kad završite s mojim malim vremeplovom, na dnu posta ćete pronaći novi poklon. 

2007, apsolventska ekskurzija. Par meseci pre toga sam se ofarbala u crno, ali se već podosta isprala. 

2008. godina i prirodna boja kose

2009.

2010. 

2011.

2012.

2013. 

2014. (slikano jutros)


Nisam zaboravila da ove nedelje treba da podelim još jedan poklon, a ovog puta to je Multiactiv BB krema (u nijansi Natural) i peškirić za lice. Pravila su ista kao i za prethodna poklanjanja, pa pogledajte neki od prethodnih postova. Uslikala sam i sastav proizvoda da možete okvirno da procenite da li bi vam odgovarao: 

Prijavljivanje za ovaj giveaway traje do 24. avgusta. Srećno svima! 

08.08.2014.

Striped T-shirt Giveaway


Zdravo, dragi moji

Pupa lakovi su već na putu ka svojoj vlasnici Matei, a danas je na redu drugi krug poklanjanja - u pitanju je ova prugasta plavo-bela majica kratkih rukava. Brend je Tommy Hilfiger, a materijal 100% pamuk. Veličina je S/P po američkom, a po našem je to otprilike S

Pravila učestvovanja su ista kao i prošli put, evo da ponovimo:


1) pratite blog


2) kliknete LIKE na Books and Lilies FB stranicu   

3) ostavite komentar sa e-mail adresom 

Prijave traju do 15. avgusta (u podne). Zatvoreno.

04.08.2014.

Breakfast at Books&Lilies

Dobro jutro! Protekli mesec je bio u znaku kolaža napravljenih od mojih fotografija, dok sam ovog meseca zadala sebi da slikam svoj doručak, ne bih li malo više povela računa o tome da se hranim zdravije i/ili raznovrsnije. Fotografije ćete redovno moći da pogledate na Books and Lilies Facebook stranici, da ne bih ovde zatrpavala blog. Nadam se da će vam se dopasti ideje, a možete mi i sami napisati neke svoje predloge za slučaj da mi ponestane inspiracije.

Prijave za Pupa giveaway još uvek traju, za detalje pogledajte prethodni post (dole). 

Srećan vam ponedeljak!

01.08.2014.

Pupa Lasting Color Giveaway


Zdravo svima! 
Avgust je moj omiljeni mesec jer mi je tada rođendan, a ove godine u slavlju mi se pridružuje i Ema, koja puni godinu dana. Odlučila sam da svake sedmice ovog meseca nagradim jednu čitateljku, a s poklonima počinjemo danas. 
Ukoliko želite da dobijete ove Pupa lakove za nokte (nijanse su  Lasting Color 511 i 502  za one koji žele da potraže swatcheve na internetu), potrebno je da:

1) pratite blog

2) kliknete LIKE na Books and Lilies FB stranicu   (za dodatni ulaz kliknuti na SHARE, ali to nije obavezno). 

3) ostavite komentar sa e-mail adresom (ako nećete da je ostavljate javno, onda mi napišite na moj mejl ili u inbox na FB strani).

Prijavljivanje traje do 7. avgusta i važi za ExYu područje. Srećno!