27.10.2014.

October faves (random goodies)

Zdravo, devojke. Evo jednog malog rekapitulacionog posta o slatkim, ne tako neophodnim sitnicama u kojima sam uživala ovog oktobra. Pošto sam odustala od Sajma knjiga (bojim se gužve koja vlada svake godine), okrenula sam se drugim stvarima, a vi mi obavezno javite kako ste se proveli na Sajmu ove nedelje. 

Mama je išla u SAD da poseti mog brata i odatle mi donela hrpu divnih stvari (sva odeća je na pranju, a ionako mi je potesna, tako da ću je ostaviti za period posle porođaja). I nezaobilazni Victoria's Secret je tu; muž mi je trenutno u inostranstvu pa razmišljam i njega da zamolim da mi donese neku njihovu stvarčicu, samo još da smislim koju (ili da ipak tražim Bath&Body Works, šta mislite? Nevolja je što ove flašice nisu lagane, a mora da se pazi na količinu prtljaga pa moram dobro da promislim). 

23.10.2014.

On my bookshelf #7

Od letos nije bilo On my bookshelf postova, iako sam u međuvremenu dosta čitala. Kako je napolju sve hladnije, pretpostavljam da ću sve više vremena provoditi kod kuće uz knjige. Već sam pripremila pozamašne zalihe i, čim završim jednu, posegnem za novom. Danas vam predstavljam 3 naslova koji spadaju u novije u mojoj biblioteci. 


11.10.2014.

New In/Random house supplies

U poslednje vreme sam zanemarila odeću i modne dodatke jer mi je naišla faza ukrašavanja životnog prostora. Danas neću pisati o funkcionalnim stvarima koje sam kupila (poput blendera) već o onim sitnicama koje nisu toliko neophodne, ali svakako doprinose tome da naš dom postane lepši. Pored svake stvari napisaću i gde sam je nabavila, za slučaj da neka od vas poželi baš takvu. Meni se često dešavalo da na nečijem blogu zapazim nešto lepo i obavezno u komentaru priupitam vlasnicu odakle joj, ali je problem što posle zaboravim da se vratim na taj isti blog da proverim šta mi je odgovorila.