New in

Nova godina i prvi New In, nadajmo se da će ih biti dosta :-D Ovog puta društvo je malo, ali odabrano. 
 Već godinama koristim isti parfem (to jest, dva) i sada sam stvarno htela da se malo manem kuće Bulgari i probam neki Carolina Herrera, ali mi se nijedan nije dopao. Omnia Crystalline mi je bio omiljeni parfem, a onda mi je suprug pre neku godinu greškom kupio Amethyst umesto Crystalline.
U prvi mah sam se malo razočarala, ali je na kraju počeo da mi se sviđa i više od ovog, tako da sam ga kupila još 2-3 puta. Međutim, sad se opet vraćam na ovaj dok sama sebi ne dosadim. Bočica me malo nervira, nema poklopca pa se lako može desiti da iscuri (npr. ako je parfem u torbi), jednom mi se tako velika količina prosula i natopila rokovnik. 
Nisam tip koji voli da ima u kući 5-6 različitih parfema već uvek imam jedan + kupim jedan blaži parfem ili sprej za telo da imam čisto malo da promenim ponekad. 

Ova Orsay suknja mi je zapala za oko još pre 2-3 meseca, ali je nisam kupila jer sam se već bila istrošila za nešto drugo, tako da sam odlučila da sačekam i vidim hoće li biti na sniženju. I dočekala sam. Samo što su se svi brojevi rasprodali sem 3 primerka u XS veličini. Ja inače nosim S, tako da će biti izazov uvući se u ovo posle porođaja, ali eto, bar imam motivaciju. 

Srećom, postoje stvari koje možete nositi bez obzira na to koliko ste se udebljali, a jedna od njih jeste ova nova Mona torba u tamnoplavoj boji. Dvoumila sam se između ove i bordo. Dopada mi se model, pretpostavljam da je rađen po uzoru na neki poznat brend, što i nije neki plus, ali Monine stvari su uglavnom kvalitetne i jako dugotrajne tako da volim da pazarim kod njih. 

Retko nosim satove, ali sam rešila da to promenim ubuduće jer mi je dosadilo da vadim mobilni telefon svaki put kad mi zatreba da saznam tačno vreme. U decembru sam za godišnjicu dobila ovaj Dona Karan satić sa crvenom kožnom narukvicom jer mi se metalne narukvice često zapetljaju u kosu. 

Hogvortska biblioteka autorke serijala o Hariju Poteru sadrži 3 knjige, koje nisu povezane s glavnom pričom već se pominju kada ih Hari i kompanija čitaju. Sada je moj HP univerzum komletiran. 

Коментари

  1. Parfem je i meni jedan od drazih, kao i ametist ali ovaj ipak bolji :)
    Sat i torba su bas lijepi :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post, dopada mi se sat, divan je :-)
    Pratim te preko GFC-a, poseti moj blog i uzvrati pracenje ako zelis :-) <3
    Srecna Nova Godina ! xoxo

    katycolorfulfreak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Prvo sam ostala bez teksta kad sam videla torbu, a onda su me knjige očarale. :D Hogvortska biblioteka je sa od ovoga trenutka na mojoj rođendanskoj listi želja. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Puno lijepih, novi h stvari ali torba mi je favorit, odlična je! Hvala ti na posjeti! Ako si za, mogle bi se pratiti preko GFC-A i Instagrama? Poz

    ОдговориИзбриши
  5. Oh pa ovo je diiivno!
    Moj najveći glas za prvu fotku. Već dve godine koristim taj isti parfem...nikad mi ne dosadi ali i ja isto tako ne volim da imam gomilu različitih već koristim jedan-dva i to mi je sasvim dovoljno. Mislim da ga nikada neću menjati :)

    ОдговориИзбриши
  6. E moram si i ja nabaviti ovu knjigu za Potter kolekciju :))

    ОдговориИзбриши

Постави коментар