SS 2015 fashion trends

Dok napolju veju pahulje, neki od nas već maštaju o proleću i onome što nam nosi. Iako ne mogu reći za sebe da pratim modu, volim s vremena na vreme da pogledam šta nam diktiraju renomirane svetske modne kuće - kažem diktiraju jer od njih kasnije crpe inspiraciju svi manji brendovi, od kojih i mi kupujemo, tako da, hteli to ili ne, na neki način učestvujemo u tom procesu, odnosno, pratimo trendove. Ja usvajam ono što mi se dopadne, a ostalo ignorišem. Dakle, da vidimo šta su nam smućkali za sezonu proleće-leto 2015:

Suede
Dopada mi se trend prevrnute kože, ali ću morati da ga preskočim. Ko god ima iskustva sa ovim materijalom, zna da je užasno težak za održavanje i kako lako nastanu razne flekice i ogrebotine koje upropaste izgled odevnog predmeta (još ako je neko smotan kao ja...). Mora se nositi isključivo na hemijsko čišćenje, mada ni tada nije garantovano da ćete uspeti da ga spasite. 
Gingham

Uzorak, pod kojim se prvenstveno misli na karo može delovati jako simpatično i veselo, ali i podsećati na stolnjak.  Meni se više dopada onaj sitniji jer krupniji karo dezen može učiniti figuru krupnijom nego što zaista jeste. 

Shirt dress

Haljina-košulja mi se veoma dopada, pogotovo što se ove sezone nosi ustručena, dakle, nema bojazni da će podsećati na spavaćicu. Udobno i lepršavo. 

Fringe

Rese daju razigranost vašoj pojavi, ali se meni nikad nisu dopadale. Preskačem. 


Polos

Polo majice u elegantnijoj varijanti. Zašto da ne?

Cullotes

Kilote ni na manekenkama ne izgledaju laskavo, mogu misliti kako bi tek stajale devojkama ''normalne'' građe, u koje ubrajam sebe. Mogu biti udobne koliko hoće, nema šanse da to da obučem. 

Power suit

Odelo sa pantalonama deluje veoma upečatljivo. Dopada mi se ovaj koncept, mada bih se odlučila za neku malo smireniju varijantu. 

Flats 

Ravna obuća je nešto što uvek pozdravljam, bilo da je u trendu ili ne. Doduše, gledam da, pored udobnosti, bude koliko-toliko lepog izgleda. 

Bare Midriff

Odsečeni top koji otrkiva središnji deo tela u kombinaciji sa dugačkim suknjama osvežiće vaš večernji izgled. Pošto ću se uskoro poroditi, pretpostavljam da ću do kraja godine šetati mlitav stomak, koji mi je i inače slaba tačka, tako da ću zaobići ovaj trend. 



All white, Florals, One sholuder cuts, Yellow etc.

Belo od glave do pete, upadljiv cvetni print, haljine i topovi na jedno rame, žuta boja su još neki od trendova namenjeni predstojećoj sezoni. Tu su još i standardna crno-bela kombinacija, kao i plavo-bela, boho haljine i providni materijali. Koji od ovih trendova vam se dopada, a koji biste rado preskočili?

Коментари

  1. Ima tu svašta nešto što bih preskočila, pre svega cullotes! :D Ja sam za ravnu obuću, žutu boju, rese umereno, haljine-košulje itd.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар