April in pics


Divno vreme u aprilu sam iskoristila da konačno malo izađem iz kuće i da se malo-pomalo vratim uobičajenim šetnjama, s tim što sad imam novi aksesoar - dečija kolica. Trebalo mi je punih mesec dana da se oporavim od porođaja i, mada sam i dalje van forme, uspevam da se sve više fizički aktiviram i ponovo izvodim i Emu napolje. Nekoliko dana sam provela i u sređivanju papirologije za novorođenog mališu, tako da me je i to pomalo iscrpelo. 
Nisam pristalica kačenja slika male dece na društvene mreže, tako da neću kačiti ni svoju. Volela bih da svom detetu pružim mogućnost da samo odluči želi li da se njegov lik nađe na Internetu kada bude dovoljno odraslo. Možda se jednog dana i predomislim, ali za sada se držim ovog stava. 

Ogi je svoju prvu šetnju imao do zemunskog vidikovca, Gardoša, i kule Sibinjanin Janka. 
I Ema nam se priključila. Nakratko smo je privezali dok smo se slikali. Porasla je i uozbiljila se (onoliko koliko jedan koker može da bude ozbiljan). 
Ovu knjigu sam razvlačila polovinu marta i ceo april jer je obimna, a i nije baš toliko zanimljiva kao što sam očekivala da će biti. 

Iskoristila sam nepristojnu ponudu knjižare Delfi i naručila deset knjiga za 1000 dinara. Nisam razmišljala  o tome kada ću naći vremena da ih pročitam niti, još važnije, gde da ih smestim, pošto mi sve police stenju pod teretom. 
Ako pratite blog, znate da obožavam čajeve, a ovih dana najviše pijem ovaj Hipp Mama koji mi se baš dopada.

Oduvek sam slaba na jorgovane, tačnije njihov miris, pa sam iskoristila sezonu da kupim poneki buket na lokalnoj pijaci i uveselim svoju kuhinju/trpezariju. 

Tako je, ukratko, izgledao moj april; uhodavam se u ulogu majke pa se nadam da ću za mesec-dva imati više vremena da se posvetim blogovanju. Veliki pozdrav za sve! 

Коментари

  1. Čestitke mami i neka je bebica dobra i zdrava. To je najbitnije. Slažem se to za kačenje fotografija i potpuno podržavam taj stav.
    Uživaj u svojoj novoj ulozi <3
    http://marinamarry.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Samo ti uživaj u novoj životnoj ulozi i u potpunosti te podržavam po pitanju ne stavljanja slika bebice na internet, mislim da je to pametna uloga :) Inače, i ja obožavam jorgovane, tako predivno mirišu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Divne fotografije, uzivala sam gledajuci ih. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Cestitam mamiii! :D Apsolutno podrzavam tvoju odluku o (ne)postavljanju decijih slika na net.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман15. мај 2015. 17:05

    Majcice, cestitam od srca!!! ❤️❤️❤️❤️ :))))
    Lenka
    P. S. I meni je u pocetku Hipp caj bio glavni i omiljeni... ;)

    ОдговориИзбриши
  6. Jao divno cestitam Vam od srca. <3

    Slazem se sa tobom oko kacenja slika, ja sam tako bila na pocetku.Samo sam slikala detalje oko garderobice, rukice, nogice i to.Nisam htela da kacim tako malu bebu.Posle vise nisam mogla da odolim, ali i ja kontam da ga slikam previse, pa kacim.Moracu da smanjim, ali slike znaju ispasti tako cool, da ne znam kako se izboriti sa tim.

    Na pocetki sam i ja pila samo Hipp caj za dojilje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Tatjana :-) Ovo s kačenjem slika razumem tek sad kada i sama imam dete, meni je on tako sladak i divan da bih ga najradije svima pokazala, ali se onda prisetim koliko sam prijatelja ---''otpratila'' na FB jer su mi zatrpavali zid bezbrojnim fotografijama svoje dece. Zasad se zadovoljavam nagomilavanjem bebinih slika u kompjuteru :-)

      Избриши

Постави коментар