Spring essentials

Zdravo svima! Sa dolaskom novog godišnjeg doba, kako blogerska tradicija nalaže, ispostavljam svoje prolećne favorite (i one kojisu mi ''samo ok''i koristim ih er ne volim da bacam nepotrošene stvari):

Nedavno sam počela da koristim Freeman losion za telo sa belim grožđem. Piše da vraća koži elastičnost - ja generalno ne verujem u takve natpise, ali računam da ne može da škodi, a koža zaista bude meka i jutro nakon nanošenja. 
Drugi je Sweet Pea iz  kozmetičke kuće Bath&Body Works. Sadrži šea buter koji hrani i neguje kožu. Rekla bih da su mi on i Freeman slični kada je o efektu reč, to jest, hidriraju podjednako. Zimi ne bi bili dovoljni, ali s dolaskom toplijeg vremena, prešla sam sa teških, masnih krema na ove laganije. 

Fa dezodorans Floral Protect sam, priznajem, uzela zbog vesele i atraktivne ambalaže. Nisam mogla da ga pomirišem u prodavnici, tako da sam se malo razočarala kada sam došla kući, nije tako lagan i lepršav kao što sam mislila da će biti plus ne pruža nikakvu zaštitu, ali ću ga svejedno koristiti dok ga ne potrošim. 

Macadamia No Tangle četku sam već pominjala u ovom postu, samo ću dodati da me je spasila u poslednje vreme jer mi se kosa često mrsila od ležanja u krevetu. 
Ovu Bottega Verde kremu za lice sa arganom i irisom sam kupila jesenas, ali mi se nije učinila dovoljno hidratantnom za hladne dane koji su usledili, pa sam je spremila u fioku da sačeka proleće i evo je, četiri meseca kasnije, kako obavlja svoj zadatak. Ovo je ujedno i najvažniji proizvod ovog proleća, koji nanosim dvaput dnevno. Miris mi je divan. 

Za ruke su tu Alessandro krema sa jasminom (prosek; nije nešto skupa, ali se za taj novac mogu naći i mnogo bolje kreme) i lak za nokte u nijansi Bubble Gum. Za usne trenutno najviše koristim Aura Nano ružičaste nijanse. 

Bez kog proizvoda vi ne možete da zamislite ovo proleće?

Коментари

Постави коментар