New in (beauty stuff)



Ćao! Danas ću vam pokazati stvari koje sam kupila u poslednje dve-tri nedelje, uglavnom su kozmetika i šminka u pitanju, s izuzetkom jedne stvari, pa da počnem onda od nje: 

Duže vreme sam tražila idealnu futrolu za pasoš (da bude kožna, a lepog i zanimljivog izgleda/boje/dezena). Međutim, nikako nisam nalazila nešto što ispunjava moje kriterijume, a pasoš mi je vremenom postajao sve ofucaniji , tako da sam odlučila da obustavim potragu za savršenstvom i kupim prvu koji mi se iole svidi. Na Asosu sam pronašla ovu svetlucavu sa holo-efektima, tako da će sad biti zaštićen dok se vucara po fiokama ili ide iz ruke u ruku.

Dok sam vršljala po pomenutom sajtu, naišla sam i na travel-size komplet četkica za šminkanje u jarkoružičastoj boji, pa sam poručila i njih. Sviđa mi se što na svakoj piše za šta je namenjena jer nisam toliko upućena u četke, pa za ova donje dve nisam imala pojma čemu služe.  Inače nemam mnogo četkica kod kuće, tako da ću ove svakako iskoristiti.


Pupa BB krema&prajmer - znate koliko volim Pupa proizvode; danima sam merkala pvu kremicu jer mi je trebalo nešto laganije za leto (da nije puder), a da ima zaštitni faktor, tako da sam kupila ovu u nijansi 001 Nude. Bile su svega dve nijanse u ponudi, ja sam odabrala 01 jer mi je 02 delovala suviše tamno. Ova prva je malo (ali baš malo) svetlija za ovo letnje vreme, tako da će možda ipak sačekati septembar, međutim, to nije najveći problem. Prekasno sam uvidela da na njoj piše da je bez ulja, a meni takve podloge ne odgovaraju, u šta sam se već uverila tokom godina. Dakle, ovo što piše ''idratante'' i ''all skin types'' nema veze sa životom, bar kad je moja suva koža u pitanju jer se ova krema uvlači u nazolabijalne bore i ističe ih. Ovo su moji prvi utisci (pošto sam je svega dva-tri puta namazala), ako se nešto promeni, videćete već kad bude završila u rubrici Empties


Toni&Guy maska za smeđu kosu me je takođe malo razočarala. Nisam stavljala masku nekih pola godine, pa sam očekivala neznamkakav efekat kad konačno opet počnem s tim, međutim, ova mi za sada deluje kao neki prosečan balzam, ništa više od toga. Miris mi se dopada, podseća na neke skuplje salone i dugo se zadržava na kosi, ali samim delovanjem nisam zadovoljna, tako da ne verujem da ću više kupovati njihove maske. Ja sam svoju poručila sa neta, a sećam se da sam njihove proizvode viđala kod nas na Sajmu kozmetike. 


Još jedan Internet ulov je i ovaj organizator za šminku. Bila sam pomalo skeptična, tako da sam se prijatno iznenadila kvalitetom. U pitanju je nekakva tvrda plastika; ima mesta za 12 ruževa, 2 pregrade za olovke/četkice, jednu veću pregradu (na slici samu nju stavila paletu senki i prajmer) i još jednu pliću pregradu (verovatno ću u nju da stavim mono senke za oči). Našla sam ga na Aliekspresu za desetak evra, potražila sam prodavca koji ne naplaćuje poštarinu; proizvod mi je brzo stigao, tako da sam veoma zadovoljna. 

Videla sam da su izašli neki novi Fruttini proizvodi, pa sam uzela ovaj My craziness is Mango piling za telo da probam. Danas uglavnom samo nabrajam šta je novo kod mene, a za neke utiske i recenzije će biti prilike kasnije.


Što se tiče ove 3 olovke na slici, gornje dve su mi ok, dok mi je ova Essence olovka za obrve promašaj. Imam relativno tamne obrve, pa sam mislila da će mi odgovarati - nisam imala pojma da ću dobiti ziftcrnu boju koja je totalno neprirodna. Nemam pojma šta s njom da radim, ako neko ima ideju, neka mi kaže. 


Možda ste na FB stranici videli da sam prvi put kupila neke Catrice proizvode. Našla sam ih u Cosmetics-marketu u Crnoj Gori (mi u Srbiji ih nemamo). Ovo što sam dosad isprobala mi se čini sasvim korektnim (naročito mi se sviđa ruž za usne), tako da ću i ubuduće sigurno kupiti nešto od ovog brenda. Pošto nisam ljubitelj Golden Rose i Essence šminke, ovo će verovatno biti brend kome ću se okretati kad mi je novčanik u low-budget situaciji :-) 

Коментари

  1. Paleta senki mi bas izgleda lepo, nijanse su neutralne i mogu da se kombinuju na razne nacine za vecinu prilika. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi se sviđa ruž, imam i ja jedan njihov i jako ga volim :) Također mi se sviđa futrola za putovnicu i četkice su preslatke, sad bi ih i ja :)

    ОдговориИзбриши
  3. Lijepo si se ponovila! Kistovi mi izgledaju odlično! Javi dojmove ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Kod tebe je uvek pravo veliko carstvo za ulepsavanje :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар