August favourites



Omiljeno u avgustu

Korres gel za tuširanje sa bosiljkom i limunom - već po nazivu se vidi da je reč o osvežavajućem mirisu kao stvorenom za vrele letnje dane. Ne znam treba li da pominjem da mi je dolazilo da srknem malo, nadajući se limunadi. Ipak, obuzdala sam se. Prošlog meseca mi je u favoritima bio onaj sa japanskom ružom i zbilja mi je teško da odlučim koji mi je bolji (možda ipak ovaj!).

Plavu haljinu sa pojasom sam nekoliko puta nosila - nije bogznakakav kvalitet (kineski), ali mi se boja mnogo dopala. Donji deo je malo asimetričan (to inače ne volim, ali je ovde izvedeno na način na koji mi ne smeta). Nosala sam je na moru, kao i na svoj rođendan. Imam i neke slike s njom, pa ću ih okačiti ovih dana da vidite.



Ove stvarčice ste već mogli da vidite na mom Instagramu: 


Breakfast biscuits u raznim ukusima - omiljeni su mi oni s kokosom i oni u kombinaciji musli-pomorandža, ali su se pojeli, a kutije bacile, pa sam uslikala ove sa šumskim voćem koji su na trećem mestu. Podsećaju na naš Elvita keks, unutra dobijete 4 pakovanja po 4 keksa. Ovo spada u onu kobajagi zdravu hranu sa smeđim šećerom i različitim vrstama žitarica. 

Šolju sam donela mužu prošle godine iz Grčke, ali sam je više ja koristila nego on jer mi se mnogo dopada šarenilo. Pošto većina ne razume grčki, prevešću natpis: ''Neko ko me mnogo voli mi je doneo ovaj poklonćić iz Pierije''. Pieria je zalivska oblast u Grčkoj.



U avgustu sam nastavila s čitanjem serijala Pesma leda i vatre (po treći ili četvrti put; spadam u one ljude koji su pročitali i zavoleli knjige pre nego što se pojavila serija Game of thrones, koju i ne pratim nakon odgledane prve sezone). Stigla sam do kraja treće knjige, ''Oluja mačeva'', koja je ujedno najuzbudljivija i najkrvavija. 


Don Juan žuti lak za nokte imam od pretprošle godine, pa sam rešila da ga potrošim dok traje ovo leto, zato sam ga najčešće i nosila. Dopada mi se boja, kao i četkica, ali me kod svetlijih lakova zamara to što moram da mažem više slojeva da bi ličili na nešto. 

Ravne sandale (ili japanke) su mi omiljeni par obuće ovog leta. Dobila sam ih na poklon od tate. Dugo nisam kupila ništa sa cirkonima, a horoskopski Lav mora tu i tamo da šljašti. 

Verovatno ste primetili da su ove slike lošijeg kvaliteta od onih u prethodnom postu. Fotoaparat mi se pokvario, pa moram da koristim stari dok se ne popravi; izgleda da je neki veći kvar u pitanju, tako da će možda potrajati i mesec-dva, pa se unapred izvinjavam zbog toga. Taman sam se nadala da ću od ovog meseca ponovo moći redovno da blogujem i slikam i autfit postove, kad me ovo snašlo. 

Коментари

  1. Sandale su prelepe, odlicno izgledaju. Ove biskvite jos nisam videla deluju bas zanimljivo posebno kombinacija sa kokosom koji obozavam. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Ove Breakfast kekse obožavam i uvijek u stanu imam par različitih kutija, da se nađe :) A kad mi počne faks, obavezno su mi svakodnevno u torbi jer su prefini i spase od gladi u sekundi :)

    ОдговориИзбриши
  3. Jako mi se sviđa boja haljine, tako da se veselim vidjeti u akciji da snimim i kroj. Sandale/japanke su mi super, i još mi je draže što su poklon od tate...<3 Ma da sažmem, odličan post! ;) :)

    ОдговориИзбриши
  4. Sandalice su preslatke! Jedino radi njih mi je žao što je ljeto (izgleda) gotovo ;)
    Korres gel zvuči baš osvježavajuće. Jesi li probala što od njihove dekorative? Slučajno sam na jednoj stranici vidjela da jedna cura prodaje njihova sjenila pa sad ni sama ne znam što bih. A tako su lijepa!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala sam samo jednu maskaru i balzam za usne, senke nisam nikad. Ako naručiš, obavezno javi kakve su!

      Избриши

Постави коментар