Back with my crew


Well, hello guys, I hope this time I won't fail in regular posting. I was planning to get back to blogging every now and then, but when you have a little baby it's harder than it may seem. I still can't fit in most of my wardrobe but that's exactly the point of blogging, isn't it? To manage with stuff that ARE available to you and stuff you already have in your closet, so I'll try to do that until I get back to UK size 8 I used to wear before I got pregnant. No rush, I know everything takes some time. Hope you'll like the pics of me and Ema. 

Zdravo svima, evo me opet i nadam se da ovog puta neću omanuti u redovnom blogovanju. S vremena na vreme sam planirala da nastavim s tim, ali, kad imate malu bebu, bude teže nego što možda izgleda. I dalje ne mogu da stanem u većinu svoje garderobe, ali tešim se da je u tome i suština ovakvih blogova - da se snađete s onim što već imate dok se ne ukaže prilika za nešto bolje. Ne žurim nigde i znam da za sve treba vremena, pa tako i za ovo. Nadam se da vam se sviđaju moje i Emine slike i da ćemo se ubuduće mnogo češće družiti nego proteklih meseci. 

Wearing: Asos ballerinas, no name dress, Pieces bag

Коментари

  1. Great lipstick colour! Love the photos.

    Have a lovely afternoon dear :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi se sviđa ova haljinica, e Emica je pravi bombončić kao i uvijek :))
    I ja se nadam da ćemo se češće družiti ovdje na blogu, falila si mi u blogosferi :)

    ОдговориИзбриши
  3. Bas ste slatke,znam da je sa detetom tesko naci malo vremena za svoju dusu ali ne brini bice samo polako,veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sad je jos i dobro, pitam se kako ce biti kad mali pocne da puzi i hoda, ima sve vreme da trcim za njim :) Veliki pozdrav za tebe i tvoje malisane!

      Избриши
  4. It's so nice to see your pictures, you look really so sweet, so beautiful! I liked your dress and the dog is soooo cute! I love dogs! Well, yes... to go back to normal weight is difficult, but with discipline I am sure it's doable! I am crossing my fingers to you (and to me too, I need to lose weight!)
    DenisesPlanet.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар