Checking into autumn

Hello guys! 
I've spent this weekend reorganizing my closet and other stuff; had to put my swim suits, flip-flops, beach towels, strapless dresses etc. aside to make room for pants and sweaters. Of course, I kept some T-shirts because I wear them in autumn as well, with jackets and blazers. 

Zdravo svima!
Ovaj vikend provela sam u reorganizaciji ormara i nekih drugih stvari jer nam je stigla jesen. Spakovala sam i odložila kupaće kostime, japanke, peškire za plažu, tanke haljinice i ostale stvari da bih napravila mesta za džempere i pantalone. Zadržala sam dosta majica kratkih rukava jer ih nosim i na jesen, samo sa blejzerima i jaknama. 


Also replaced my old planner with a new one. I like my old pink planner better, but I couldn't find the same one in the store, so I bought this red one instead (still don't know why I like the pink one better when I prefer red colour to pink. Mystery.) Anyway, now I have new, clean notebook to write all my Internet related stuff (different site passwords, blogs to check out, online shopping places, blog post ideas etc.)

Zamenila sam i svoj stari planer novim. Više mi se dopada u ružičastoj boji, ali nisam uspela da nađem isti takav u knjižari, pa sam kupila ovaj crveni (i dalje mi nije jasno zašto mi je roze lepši kad više volim crvenu boju). Kako god, sad imam novu, praznu sveščicu u kojoj ću zapisivati svoje naloge i lozinke na raznim sajtovima, listu blogova za čitanje, mesta za onlajn kupovinu, ideje za blog postove i slično). 


Speaking of blogs, I went through my reading list and noticed that some blogs I follow have been inactive for a long time, so I had to unfollow them because I don't like when person leaves his/her readers for a year or longer without saying anything. I think you should write something to explain that you won't be able to blog anymore, you owe it to your readers, plus, it's common decency. Many of them have been removed or became opened for invited readers only (and since I didn't get any invitations, well, what else could I do?).

Govoreći o blogovima, prošla sam svoju listu na Bloggeru i otpratila gomilu neaktivnih blogova. Ne volim kad neko nestane na godinu i više dana, a da ne obavesti čitaoce - mislim da treba napisati barem kratko obaveštenje u kome će objasniti da više neće pisati blog, toliko duguje ljudima koji ga prate i čitaju. Mnogi blogovi su od mog poslednjeg pregledanja uklonjeni ili su postali dostupni samo pozvanim čitaocima (a pošto ja nisam dobila nijednu pozivnicu, nisam imala nikakvih drugih opcija nego da ih otpratim). Sada mi je lista osvežena i pregledna.  


I also had to do some shopping for my home; desperately needed some new towels and rugs and a new mattress (because my back are killing me). Now all I have to do is to pick some darker nail polish and lipstick shades but I'm gonna wait till October to do that (Fair of cosmetics, here I come). 

Trebalo je i da obavim kupovinu nekih stvari za kuću - peškire, prostirke i nov dušek jer me leđa ubijaju. Sad mi još samo ostaje da odaberem tamnije nijanse lakova i ruževa, ali to će sačekati oktobar i sajam kozmetike :-) Da li ste se vi pripremili za jesen?


Коментари

  1. Vidi dušeke u Philip - u. Mi smo tamo kupili i jako smo zadovoljni. Imaju i sa memorijskom penom, a nisu papreno skupi, zapravo cena je sasvim pristojna.

    ОдговориИзбриши
  2. Joj i mene čeka preslagivanje ormara, ali sam taaako lijena :) Za pravu jesen još nisam spremna, trebaju mi nove hlače (nemoguća misija) i zapravo me rastužilo vidjeti kako malo odjeće imam za taj period godine dok za proljeće i ljeto imam gomilu stvari od kojih pola ne stignem ni nositi. A od kozmetike moram kupiti novi korektor i maskaru (i pojma nemam što da uzmem), nekidan sam si uzela tamni lak tako da eto, barem nešto imam :))

    ОдговориИзбриши
  3. Hope you did find the things you want to shop ;)

    Today the weather in Athens was soooo autumn-ly!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар