Love is all around


I don't have an interesting story about this so I'm going to tell you what happened recently.
Two days ago, I lost my dog. We were in the city park and I sat with my friend on a bench for a moment while Ema was wandering around, unleashed. Suddenly I noticed that I can't see her anymore and started to look for her. She never ever in her life went too far from me and she was always somewhere around, yet this time she was gone. I was looking for her for a couple of hours and started to feel really frightened because it was getting dark. Suddenly, my husband called me to tell me that Ema came home on her own, God, I felt so relieved. Note to my future self: Always, always keep an eye on your silly puppy.
Now about the outfit, I found it really comfy (except for heels but hey, I haven't worn any heels for almost a year, so I desperately need some practice). I have a wedding to attend in a couple of weeks and I don't want to embarrass myself :)

Pre dva dana sam izgubila psa u gradskom parku. U povratku iz grada sam sela s drugaricom na klupu da prepakujemo neke kese i pustila Emu s povoca da se malo istrči. U jednom trenutku sam primetila da sam je izgubila iz vida, što mi se nikada pre nije desilo. Uvek bi se motala tu u vidokrugu, ne udaljavajući se previše. Počela sam da je tražim, drugarica je otišla na drugu stranu da proveri da nije tamo odlutala, prolaznike sam zamolila da me pozovu ako vide mog psa, moj muž je takođe došao u park da je traži. Posle dva sata sam počela zaista da se bojim jer je pao mrak. Onda me je suprug, koji se odvezao u međuvremenu kući, nazvao da mi kaže da se Ema sama vratila u našu zgradu. Bože, kakvo olakšanje. Već sam pomislila da ju je neko možda ukrao ili da ju je udario auto i da je možda nikad više neću videti. Kad sam došla kući, nisam znala da li da je izgrlim ili izgrdim. Ovo mi je podsetnik za ubuduće, da svog ludog psa ni na trenutak ne gubim iz vida jer ko zna šta joj može pasti na pamet; verovatno je krenula za nekim drugim psom, izašla iz parka i nije znala da se vrati pa je otišla kući. 
Nadam se da vam se dopada moje današnje izdanje. Meni je bilo vrlo udobno, izuzev sandala. Nisam nosila ništa sa štiklom skoro godinu dana, tako da mi očajnički treba malo vežbe. Idem na jedno venčanje za par nedelja, ne želim da se obrukam :)

I wore: NewYorker top, Bershka jeans and bag

Коментари

  1. Jooj kako sam se uplasila dok sam citala text.. Dobro je da se vratila kuci.. Moglo je zaista svasta da se dogodi! Inace super izgledas!

    http://only-for-girls-fashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ih, pa ne bih ja imala volje da se slikam i pišem za blog da sam je stvarno izgubila, prirastu te živuljke za srce.

      Избриши
  2. Jaoj lepotica mala pametna!
    Lep post <3
    http://sugarjournalbyrendzi.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Preslatka majica :)
    I ulovila me frka kad sam počela čitati post, već sam se prepala da joj se nešto dogodilo...Sva sreća da je sve u redu i da se sretno vratila doma, točno znam kako ti je bilo jer je i meni Frida par puta tako pobjegla, nisam znala kud ću sa sobom od straha/ljutnje/brige...uf ne ponovilo ti se :D

    ОдговориИзбриши
  4. Tekst me je podestio na slikovnicu "Maja je izgubila psa", naročito kad znam kako Ema izgleda. Neopisivo podeseća na Majinog Žuću! Laknulo mi je kad sam pročitala da se vratila, jer dobro znam kakav je osećaj kad izgubiš psa.
    Što se cipela sa štiklom tiče, ja sam danas imala isti problem! Ljuljala sam se poprilično. :) Kad leto provedeš na zemlji, teško je vratiti se na štiklu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha, ne znam za tu priču (tj. znam za serijal o Maji, ali ne konkretno ovu 'epizodu', možda bih onda bila mirnija) :-)

      Избриши
  5. Cute look. Like the shirt -xx

    Shauna

    www.lipglossandlace.net

    ОдговориИзбриши
  6. You look so cute *-*

    Ana ♥
    http://aruivablog.blogspot.pt/ ( Autumn OOTD )

    ОдговориИзбриши
  7. Cute t shirt!! :-)
    Xoxo

    http://www.sweetsimpleday.com

    ОдговориИзбриши
  8. Oh my gosh I'm glad you found your dog! That would be so scary!! And you are so pretty, lady!!
    xo, Candace | Lovely Little Rants

    ОдговориИзбриши
  9. That's really so scary, when you can't find your beloved pet. I do understand your feelings! Never the less, all's well that ends well.
    Have a wonderful weekend, dear! I sincerely hope your pet will never be lost again:)

    ОдговориИзбриши
  10. Such a cute look. Love your nails :)

    instax 210 giveaway - www.mykindofjoy.com

    ОдговориИзбриши
  11. Such a cute outfit I love jeans and a cute Tee. I'm so glad you dog went home kind of funny. I followed you on GFC

    Deedee

    http://madeupgirl-madeupgirl.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  12. I ja sam se prepala! Ali nasreću, sretan kraj. Casual outfit- LIKE!

    ОдговориИзбриши
  13. Joj nista gore izgubiti psa.Nadam se da se nece vise ponoviti :)

    Super fotke, vidis da ti suprug ipak uspeva nadmasiti sva ocekivanja :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар