24.03.2015.

Mad about the Boy


Kao što možda već znate, nedavno sam postala majka jednog slatkog i zahtevnog dečaka, tako da mi dani (i noći) prolaze u presvlačenju, hranjenju i uspavljivanju, zbog čega je sve ostalo, uključujući i blog, stavljeno na stand by. Mada mi suprug sve vreme pomaže, jedva stižemo da podmirimo bebu i Emu. Zahvalna sam zbog toga što sam dobila ovako slatku obavezu, pa makar mesecima ne spavala kako treba :-) A što se blogovanja tiče, pisaću kad ugrabim vremena, ovaj zastoj je samo privremen. 
Uživajte u proleću! 

12.03.2015.

Here we go


Guess it's time for the biggest adventure in my life. I'm off to hospital and, hopefully, in a couple of days, I'll be back home with a tiny little man in my arms. Wish me luck, ladies, I'm gonna need it more than ever. 
Hugs&Kisses, A.

Izgleda da je kucnuo čas za najveću avanturu mog života. Zaputila sam se u bolnicu i, nadajmo se, vraćam se kući za koji dan sa svojim malenim čovečuljkom u naručju. Poželite mi sreću, sad mi je najpotrebnija.
Puno pozdrava, A. 

08.03.2015.

New in

Evo šta sam odabrala u skorije vreme - sa prvim nagoveštajem proleća, nesvesno se okrećem plavoj i zelenoj boji, cvetnim dezenima i laganijim materijalima. Uglavnom sam kupovala stvari za bebu, ali se našlo ponešto i za mene. 

Tamnozeleni kožni kaiš iz Mone

1. Velika shopping torba iz Pull&Bear. Nije kožna pa je samim tim lagana za nošenje. 2. Beli džemper iz C&A i novi gel za umivanje (prvi put isprobavam nešto od slovenačkog proizvođača Green Line). 

Prolećni printovi - majica i ešarpe iz C&A. Nisam ranije uviđala koliko se u toj prodavnici može naći lepih stvari, imam utisak da bih pokupovala pola asortimana. 

Još jedan ulov iz C&A je ova cvetna suknjica. Tu su i ova ogrlica koju sam dobila (nemam pojma kad ću je nositi) i losion za telo sa belim grožđem. 

Bershka trenč i Bath&Body Works losion su pokloni koje jedva čekam da isprobam. 

Ova kecelja je poklon od tetke (već imam jednu, tako da sad možemo i suprug i ja da se preobučemo dok kuvamo). Podmetače za čaše sa njujorškim motivima sam našla u kineskoj robnoj kući. 

I još malo sitnica za kuću: mnogo su mi se dopale ove čaše na kojima se nalaze ispisani recepti za koktele. Našla sam ih u Home centru. 

Nešto plavo: majice kratkih rukava čekaju toplije dane

A za kućnu varijantu tu je ovaj udobni trio