Rainy day at home

I'm starting to get sick of these rainy days, I mean it's okay for me if it rains for a day or two, feels a bit relaxing and romantic, but now I got bored. Well, at least I can take care of some errands inside my home, clean and write a little bit and maybe cook something nice for lunch. How do you spend your rainy day at home?


Nemam ništa protiv kiše kada traje dan-dva, ali kad se kišni dani nanižu, počnem da se dosađujem i iščekujem makar mali zrak sunca ili bar nebo bez tmurnih oblaka. Ovaj vikend ću iskoristiti da se pozabavim nekim kućnim poslićima, malo čišćenja, pa malo pisanja bloga, a možda i spremim nešto lepo za ručak. Odvojila sam stvari koje više ne nosim, pokloniću ih nekome kome su potrebne, i ostaje mi još da ispeglam sopstvenu odeću i obrišem podove novim sredstvom za pranje sa cvetnim mirisom. Glamurozno :-) 



Stigle su mi ove torbe koje sam poručila na Asosu, danima čekaju da im skinem etikete i odložim negde da čekaju proleće.



Nisam bogznakakav ljubitelj pan projekata, ali sam odvojila ove lakove koje želim da potrošim do proleća jer znam da ih više neću nositi kad otopli, a nema smisla da čekaju sledeću jesen.


Probrala sam i neke naslove koje želim da vam predstavim u svom sledećem videu o preporukama knjiga.


Već sam pominjala koliko volim da gledam stare filmove kad je ružno vreme.


Pranje četkica za šminkanje obično obavljam jednom u desetak dana jer se ne šminkam često.


Uveče planiram da odradim dupli trening jer sam u četvrtak preskočila; držite mi palčeve da izdržim :-D


Ipak sam se odlučila za brzi ručak: integralne makarone sa kikirikijem, soja sosom, lanenim semenom i zelenim povrćem.

Moje omiljene aktivnosti tokom kišnog vremena su svakako čitanje knjiga i ispijanje čajeva, ali nemam luksuz da se samo time bavim, uvek ima nešto da se radi. Kako vi provodite kišni dan kad ste kod kuće?


Коментари

  1. Preslatke su mi torbice sa ASOS-a i lakovi su savršeni za ovo tmurno vrijeme :) Joj mene ta kiša ubija u pojam kao ništa, mi smo ovdje imali par tjedana konstantnu kišu i doslovno sam bila manje-više zarobljena u stanu, ne mogu nigdje fotkati, čitav grad smrdi od te vlage, ne mogu oprati odjeću...ma najgore vrijeme. Nadam se da će ti se sunce pojaviti ovaj tjedan, organizam odmah živne! :)

    Ja takve dane također najviše volim provoditi uz knjige i čajeve, pokoju seriju i filmove, ali sam ih realno provela za kompjutorom, radeći.

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Hvala, Loreana. Samo skuvaš makaone u slanoj vodi, nda ocediš i dodaš malo soja-sosa. Na malo maslinovog ulja ispržiš kikiriki, laneno seme i povrće i posle sve sjedniniš s makaronama, stvarno nije nikakva mudrost :-)

      Избриши
  3. Kišni dani su idealni za čaj i gledanje vlogova <3 ručak izgleda jako primamljivo :D

    ОдговориИзбриши

Постави коментар