February journal



Sutra mi je godišnjica bloga (4. blogorođendan, ko bi rekao). Nisam se posvećivala blogu u poslednje vreme, što se i primeti. Ja kao čitalac uvek primetim kad neko zabušava i otaljava posao, odnosno, blogovanje i onda izgubim želju da čitam taj blog dok se nešto ne promeni, a verujem da je isti slučaj i s vama. Neću organizovati giveaway, odnosno, neću odmah jer mislim da nema smisla u ovom tihom periodu i velikom razmaku između postova, ali na proleće će svakako biti (već sam nešto i pripremila). 

Pozajmila sam tatin foto-aparat dok moj ne bude popravljen, tako da bar više ne moram da slikam mobilnim telefonom, jeej. Dani mi (brzo) prolaze u bavljenju detetom, šetnjama s Emom, a polako skraćujem i svoj spisak knjiga za čitanje u ovoj godini. Mama mi je ovih dana u poseti, tako da se lepo družimo (njeno kuvanje će me upropastiti, tako da je s te strane dobro što sutra odlazi). 

Nisam snimala vlog tokom boravka u Beogradu, bila sam počela još u avionu da snimam, ali sam se istog dana prehladila, pa mi je bilo glupo da snimam kako kašljem i istresam nos. 
Šaljem vam jedan kišoviti pozdrav, u nadi da ćemo se videti u toku nedelje, a dotad ću da se opuštam  časovima pilatesa i gledanjem filmova nominovanih za Oskara.


Коментари

  1. Одговори
    1. Hvala ti puno (znam da njen izgled nije moja zasluga, ali valjda je red da se zahvalim :-))

      Избриши
  2. Nice pics. These colorful flowers look so beautiful.
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    ОдговориИзбриши
  3. Sretan rođendan blogiću i nadam se da će ih biti još mnogo! :) <3
    Ja sam isto svoj malo zapostavila u zadnje vrijeme, naprosto ne stignem više kao i prije, a i puno stvari i interesa mi se u međuvremenu promijenilo tako da tražim način kako da u potpunosti krenem u drugačijem smjeru. Iz dana u dan :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Matea :-*
      Da, vidim da si i ti malo proredila postove, ali je to potpuno razumljivo. Nadam se da ćemo obe na proleće krenuti s novim elanom :-)

      Избриши

Постави коментар