29.03.2016.

A new schedule

Instagram recap March @booksandlilies

Zdravo svima! 

Povod za ovo javljanje je novi raspored koji sam napravila, a koji se tiče sadržaja blogu i YT kanalu. Nema više smisla da nasumično izbacujem postove, odnosno videe, tako da sam rešila da uvedem bar malo reda u sve ovo. 

Znam da i sama volim da bar otprilike znam kad mogu da očekujem da pogledam nečiji video, ili blog post, ili emisiju, seriju, bilo šta, a ne s neba pa u rebra, što bi se narodski reklo. Svaki dan će biti posvećen određenoj oblasti tj. temi, što ne znači da ću svakog dana objavljivati nešto (to fizički ne mogu da postignem) već da određenim danom možete očekivati određenu stvar. Na primer, juče, u ponedeljak, sam objavila video o potrošenim proizvodima; neće ga biti svakog ponedeljka jer ne trošim proizvode tako brzo, već to znači da će ponedeljkom izlaziti ili video na tu temu ili neće biti ničega. Utorkom i četvrtkom nameravam da apdejtujem blog tj. da pišem na njemu, sredom je priča o knjigama, petkom su ženske priče (sledeće teme koje nameravam da obradim su venčanje i trudnoća, a za posle ćemo videti), subota je rezervisana za vlogove i video-dnevnike, a nedelja za razne tagove i favorite. 
Nadam se da i vama sve ovo ima smisla i da ću uspeti da se držim zacrtanog, na obostrano zadovoljstvo i razbibrigu :-) 

2 коментара:

  1. Great items Really interesting post...thx for sharing! xx

    ОдговориИзбриши
  2. Sviđa mi se ova ideja i nadam se da ćeš je uspjeti provesti u djelo! :)
    Ja se držim svog nepisanog pravila da barem 3 puta tjedno objavim novi post, subotom recimo nikad ne stavljam ništa novog na blog i u principu uvijek par dana unaprijed znam što će se naći na blogu tako da nema lutanja :)

    ОдговориИзбриши