Khaki Kotor


Hello lovelies! These pics were made yesterday during our walk inside Old town of Kotor - I'm sure you know how much I love that place since I've shot lots of my posts there. I totally forgot how it is to wear heels and, since I've got a wedding to attend in less than a month, I should be wearing less flats and more lady kind of footwear :-) Guess this is the last post I'm wearing sneakers (this month) lol

Zdravo svima! Ove fotografije (od kojih ste neke mogli da vidite i na mom Instagramu) nastale su juče tokom šetnje predivnim Starim gradom u Kotoru. Verovatno ste već primetili koliko volim to mesto, budući da su mnogi moji postovi slikani upravo tamo. Pošto imam jedno bitno venčanje za manje od mesec dana, bolje bi mi bilo da batalim ravnu obuću i malo se posvetim nošenju visokih potpetica u kojima sam (opet) zaboravila da hodam. I da nađem neku lepu haljinu jer njih nikad dosta :-) 


Коментари

  1. Potpisujem, nikad dosta lijepih haljinica! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao, ne znam, svaki dan vidim bar dve-tri koje me očaraju, ko će to nakupovati i posle im naći mesto u ormaru (nemoguća misija)

      Избриши
  2. Slike su fenomenalne! :) I ja sam uvek u ravnom, a prošle nedelje sam nosila vrtoglavo visoke štikle i zapravo nije mi bio problem.. Mozes videti na mom blogu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo volim Kotor. Tacnije najvise volim Tivat, to mi je druga kuca :-))), ali Kotor je odmah iza njega. Stikle...sta to bese..:-))))) Za par meseci se vracam na posao tako da cu kako znam i umem morati da se vratim u formu. :-))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Haha, razumemo se :-D Meni bi Kotor bio lepši da nije tako mračan, mnogo rano zađe sunce, a to ne volim, kvari mi raspoloženje.

      Избриши

Постави коментар