May in pics


May was pretty exciting month for me - I know you wouldn't tell now when you see this poor collection of photos - I was too busy to take any decent pics, though I managed to make some videos for my family and a couple of vlogs and book reviews for you as well. 

Maj je bio prilično ubudljiv mesec za mene - znam da to ne biste rekli sad kad pogledate ovu jadnu kolekciju fotografija - bila sam zauzeta pa nisam stizala da se bavim time, mada sam uspela da snimim nekoliko video klipova za svoju porodicu, kao i par vlogova i recenzija knjiga za vas koji gledate moj Youtube kanal. Iz Poljske nisam donela nijednu jedinu sliku (sem porodičnih, a njima nije mesto ovde) jer sam išla na svadbu svoga brata, a ne turistički, tako da nisam imala vremena da propisno obiđem grad i zabeležim svoje utiske. 

Maj je mesec ruža, u čijoj sam lepoti u mirisu uživala tokom šetnji Beogradom; napravila sam poprilično fotografija ovog divnog cveća, ali nisam htela da vas bombardujem njima (mada ih na mom Instagramu ima podosta).

Ove godine izostao je izveštaj s Noći muzeja, a neke kadrove sam uvrstila u svoj poslednji vlog. Nisam išla od 2013. godine, tako da sam ove godine pošto-poto htela da odem da vidim šta ima novo (tj. staro, budući da govorimo o muzejima) da se vidi. Otišla sam s tatom, što nam je postala tradicija.

Nisam se mnogo slikala, otkad imam dete, najviše njega slikamo/snimamo i, naravno, Emu kad se uvali, tako da ću možda poraditi na tome, da mi ne bude žao kad budem stara, izborana baba :-))

Ovog meseca sam pročitala 4 knjige, što uopšte nije loše, nisam se nadala da ću uspeti toliko, mada je uglavnom lagano štivo u pitanju. Poslednja koju sam pročitala je ova iznad, ''Portret umetnika u mladosti'' Džejmsa Džojsa. 

Коментари

Постави коментар