Navy state of mind


... and we're back. After almost a month spent with my family and friends, I'm back to the coast, to my everyday life, trying to get ready for summer (not looking forward to it, I have to say)

I evo nas opet. Nakon skoro mesec dana provedenih u svom gradu među porodicom i prijateljima, ponovo sam na moru i vraćam se svom svakodnevnom životu i obavezama, usput pokušavajući da se pripremim za leto. Kada živite na moru, to obično podrazumeva da imate više gostiju tokom leta, pa vam treba više peškira i posteljine nego drugim ljudima, kao i više mesta u kući uopšte. S jedne strane se radujem plivanju, a s druge se nadam da će proleće trajati što duže jer su mi još u glavi nesnosne vrućine od prošle godine i nimalo se ne radujem ponovnom susretu s njima jer ih baš teško podnosim. Juče je bilo prohladno za ovo doba godine i stvarno sam uživala u oblačnom danu u parku (tada su nastale i ove fotografije).  Danas je već druga priča, sunce je ugrejalo pa me sad peckaju ruke jer mi je bilo mrsko da ih namažem kremom sa zaštitnim faktorom dok sam bila u gradu. Sad ispaštam jer sam bila lenja. 


Коментари

  1. Wow...it look super amazing...thx for sharing honey...:-)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam jučer namazala ruke, ali me danas svejedno peckaju...ti prvi susreti s jačim suncem su najgori i ja nikako da se dovoljno dobro zaštitim koliko god da se trudim. Ja se baš veselim ljetu jer smo imali toliko kiše i odvratnog vremena da mi vrućine čak zvuče primamljivo iako kad se sjetim skoro plus 40 u hladu nisam baš sigurna što točno želim :) Uživaj u vikendu!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар