Blue is my favourite color


Hello everyone! Today I'm taking you to Old Town of Kotor again. I love its narrow streets with pavements made of stone and its medieval vibe. Today it was crowded with tourists from all around the world yet I managed to take pictures of some corners that were pretty much abandoned, at least for a while. 


Ćao, narode! Evo mene opet sa postom iz Kotora, po 34986 put :-)) Ipak, trudila sam se da ne ponavljam slike tj. slikala sam mesta koja dosad niste videli na blogu (a i svake godine bude neka nova zanimljivost - skulptura, grafika, novi izlog, preuređena bašta kafića...).  Bila je velika gužva danas, gomila turista iz celog sveta tiskala se uskim ulicama Starog rada, ali sam ugrabila nekoliko momenata da fotografišem dok niko nije prolazio. Bila je velika vrućina, kosa mi se sva poremetila, ali sam se svejedno lepo provela. Usput sam napravila i nekoliko video snimaka za vlog koji će ići ovog meseca umesto Video Mozaika


Коментари

  1. Анониман7. јул 2016. 19:05

    Nedavno sam otkrila tvoj youtube kanal i odusevljana sam. Mnogo mi je drago sto neko prica o knjigama. S druge strane, ne mogu da verujem da imas tako malo pregleda. Sramota da youtuberke poput Vine ili Emilije imaju toliko vise pregleda. Samo nastavi da snimas, pravi ljubitelji knjige ce to ceniti. Pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo na podrsci! Ne znam, pretpostavljam da svako gleda ono sto ga zanima, a i ne reklamiram se nigde sem na svom blogu i FB stranici :) Hvala u svakom slucaju, drago mi je da ti se dopada.

      Избриши
  2. Divne fotkice, haljinica ti prelepo stoji. :)

    ОдговориИзбриши
  3. I can see why blue is your favourite colour, it undoubtedly suits you! I love these sweet little European streets by the way, so charming :)

    aglassofice.com
    x

    ОдговориИзбриши
  4. BLue is my fave colour too!

    https://beautyfollower.blogspot.gr/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар