June in pics


Mic po mic, obresmo se u julu. Pretpostavljam da se neće mnogo razlikovati od prethodnog meseca. A kakav je bio jun? Onako. Provela sam mnogo lepih trenutaka sa svojim najdražima, ali mi je bilo i naporno zbog vrućina da izađem na kraj sa svim obavezama, uključujući i treninge. Išla sam 4 puta nedeljno i moram da kažem da mi je zbog visokih temperatura mnogo napornije nego kad sam, posle duže pauze, tek počinjala na jesen. Srećom, toga u julu i avgustu neće biti, rešila sam sebi da olakšam i zadržim samo 2 časa pilatesa nedeljno, a kardio treninge sam batalila. Uz ostale uobičajene aktivnosti (a njih vam uz malo dete i psa nikad ne manjka) i, nadam se, poneku turu plivanja, mislim da ću uspeti da izguram ovo leto, a da ne izgubim kondiciju koju sam stekla proteklih meseci. 


Vi što niste na moru, nemojte da mi zavidite kad budete videli slike s plaže - već sam rekla da nisam pristalica sunčanja, ali poslednjih desetak dana sam po savetu lekara morala i to da uvedem u rutinu, tako da nema tu mnogo zabave, a u vodu ne smem još uvek da ulazim jer je hladna. Ema ne voli da se kupa, a nismo hteli na silu da je guramo u vodu. Možda se i predomisli do kraja leta, ko zna. Sada ima novo omiljeno mesto gde se izvali, a to je ispod Ogijevog krevetića. Napolju se prošeta rano ujutru, oko 7, i onda uveče, takođe oko 7 ili 8, jer je sve između toga pretoplo za životinje. 


Leto nam je donelo i đakonije u kojima treba uživati dok im traje sezona, pa planiram da navalim na paradajz i krastavce, kajsije i lubenice, tikvice i kukuruz. Njam. 

Kako vama prolazi ovo leto i kakvi su vam planovi za jul i avgust?

Коментари

  1. Ωραιες σαγιονάρες!

    Καλό Σαββατοκύριακο :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ОдговориИзбриши
  2. Really interesting post...thx for sharing! xx

    ОдговориИзбриши
  3. Ni ja nisam od nekog sunčanja, uvijek se zabijem u najveći hlad na plaži i onda vegetiram dok mi ne dosadi, što obično bude već nakon pola sata. Nama se Frida voli brčkati u moru kad je sama na plaži, previše pasa joj smeta, a iskreno i ja ne volim gužvu tako da uvijek idemo u one sate kad već svi lagano odlaze s mora :)
    Nemam nikakve planove za ljeto, želim samo u naredna dva tjedna rješiti ispite i faks tako da zatvorim to poglavlje svog života jednom zauvijek :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ja ti svejedno zavidim na blizini mora... nema mi ljepšeg nego uronti u njega <3

    ОдговориИзбриши

Постави коментар