July in pics

I spent most of July complaining about the weather, how hot it was and being able to barely exist on +35 Celsius. If you're one of those people with very low blood pressure, than you understand how exhausted, sleepy and (sometimes) dizzy I felt. Hopefully this month will be better (fingers crossed). 

Najveći deo jula provela sam žaleći se na vrućinu i to kako mi je teško da bilo šta uradim na 35 i više stepeni. Ukoliko i vi spadate u osobe sa veoma niskim krvnim pritiskom, onda razumete kako sam se iscrpljeno i pospano osećala. Nadajmo se da će avgust biti malo milostiviji.

I did enjoy hanging out with my dog and some relatives that came here for summer holidays, taking my baby boy to his first sea bath, being surrounded with thousands colourful blooming flowers and  eating tons of tomatoes, cucumbers, watermelons and nectarines.

Ono u čemu jesam uživala proteklog meseca jeste druženje sa Emom (ovog leta smo je prvi put nagovorili da se okupa u moru, posle je sama tražila da se bućne), druženju sa rođacima koji su došli ovde na letovanje, okruženosti raznobojnim cvećem i konzumiranju velikih količina paradajza, krastavaca, lubenice i nektarina. 


How was your July like?

Коментари

Постави коментар