Weekend getaway: Etno selo


Evo me u Etno selu, posle nekoliko godina pauze. Udaljeno oko sat i po voženje od Beograda, nije se mnogo izmenilo, sem što je onaj viseći mostić mnogo stabilniji, pa je manje zabavno koračati po njemu :-) Lep način da se provede popodne sa porodicom i prijateljima, uz gurmanski ručak, vožnju vozićem i uživanjem u prirodi. Tu je i velika igraonica za one koji imaju decu (kakva šteta što mi odrasli ne možemo da skačemo po trambolini), kao i travnati teren sa stazom za trčanje. Baterija na aparatu mi se ispraznila usred fotografisanja, tako da sam ostala na samo jednoj svojoj slici (ovoj koju vidite gore). Nismo imali mnogo vremena, pa smo vožnju čamcem po jezeru ostavili za drugi put. 

Nisam zaboravila da danas treba da izvučem dobitnike knjiga, a to su surrender i Dragana Jovanovic. Čestitam, stiže vam e-mail u sanduče. 


Коментари

  1. World of just.anidem Prvi put sam na tvom blogu i zaista mi se dopada kako i o čemu pišeš. I da, fotografije su ti super :D

    ОдговориИзбриши
  2. Koji fotoaparat koristiš kada fotografišeš? Ili je u pitanju mobilni telefon?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Menjam (u zavisnosti od toga koji mi je u funkciji), pisala sam prošlog meseca detaljnije o tome, postovi se zovu All about my photos, pa možeš da pogledaš ako te interesuje. Ove slike konkretno su sa Nikon Coolpix.

      Избриши

Постави коментар