February so far...


Još jedna knjiga sa mog spiska je pročitana! Ubiti pticu rugalicu mi se dopala znatno više od Idi, postavi stražara (i da, znam da je ova druga zapravo nastavak, šta ću, zalomilo mi se da čitam 'naopakim' redom). Roman o životu na američkom Jugu prikazan iz perspektive osmogodišnje devojčice Džin Luiz, o pravdi i nepravdi i o tome kako ljude ne treba deliti na crne i bele, već dobre i loše. 


Nisam vam predstavila svoje skorašnje otkriće, a to je ovaj Fun&Fit musli sa kafom. Piše da je ograničena serija, ali se nadam da je neće povući u skorije vreme pošto sam se navukla. Ja spadam u one čudake koji ne zalivaju musli mlečnim proizvodima već ih grickam ovako, uz dodatak voćkica po izboru. 


 Labudovi su i dalje atrakcija na Keju. Dobar deo Dunava je još uvek pod plutajućim ledom, pa se ova družina smestila uz samu obalu i gricka kokice koje im bacaju oduševljena deca.

Kaput i čizme su neizostavni deo svake zimske odevne kombinacije

Malo sam obnovila svoju kolekciju kozmetike i kupila neke nove proizvode, uključujući Vichy serum za lice i par Alchemy stvarčica. 

Levo - uobičajeno skitnica autfit dok šetam psa Desno - Tečni sapun koji mi se mnogo svideo, miriše na  pomorandžu, pakovanje je preslatko i prilično povoljno, ima u Liliju da se kupi.

Коментари

  1. Odskora pratim tvoj blog, tačnije, prvo sam pratila tvoj youtube kanal.:-) svidja mi se i jedno i drugo, samo tako nastavi. :-) knjigu Ubiti pticu rugalicu sam dobila na poklon i svidjela mi se. nijesam čitala ovu drugu, tako da ću se potruditi da i nju uskoro pročitam. :-)toliko od mene..:-) srdačan pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  2. Koliko sam ja čula Idi postavi stražara je nedovršeni prvi primerak Ubiti pticu rugalicu, baš su ljudi razočarani što je tako nešto uopšte objavljeno.
    Ja se isto spremam da čitam Harper Li, nikako da naletim na knjigu u biblioteci.😆

    ОдговориИзбриши
  3. meni je ubiti.. još uvek na listi, nikako da počnem

    ОдговориИзбриши
  4. Ubiti pticu rugalicu je fenomenalna.Ubedjen sam da si pod snaznim utiskom.Pozdrav.Samo tako nastavi

    ОдговориИзбриши

Постави коментар