January in pics

Prođe i, za većinu, a i za mene, najduži mesec u godini. Bilo je malo dosadno zbog hladnog vremena i poledice, pa nismo mogli da uživamo u aktivnostima napolju, ali bar možemo očekivati da je najljuća zima iza nas i da je u februaru konačno ispratimo. Pre desetak dana sam sklonila sve novogodišnje ukrase i stavila ih da se odmaraju do decembra (koji će, bojim se, doći prebrzo). Bilo je tu i kupovine knjiga u Dereti, na novogodišnjem sajmu knjiga i u Vulkanu, a u februaru planiram da pauziram s posetama knjižari i samo čitam. Već sam napisala na Instagramu da ovog meseca nameravam da pročitam Ubiti pticu rugalicu i Nesporazum u Moskvi, kao i da ponovo pročitam Staru prodavnicu retkosti i Hari poter i Polukrvni Princ.

Ovo su neke od mojih slika sa Instagrama, koji se pretvorio u bookstagram :-)) Nisam nameravala da kačim isključivo fotografije knjiga već da odvojim oko 10% za sadržinu drugačije prirode, ali eto, u januaru se potrefilo da su možda 99% bile knjige. 
Ko me prati redovno, zna da u februaru obeležavam godišnjicu bloga i tom prilikom ću nagraditi jednog čitaoca. Više o tome možete videti prekosutra na mom Instagramu (@books_and_lilies) ili 15. februara ovde na blogu. Čitamo se! 

Коментари

  1. I ja isto, već neko vreme, razmišljam da čitam Ubiti pticu rugalicu. Telepatija. Ne znam ni zašto je do sada nisam pročitala, tako mi je sinulo i sa Daleko od razuzdane gomile. :D
    I meni se polako ig pretvori u bookstagram, ali se ne dam, volim da postavljam i neke druge slike. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Sve pohvale za trud,rad,kao i za nagradjivanje koje si pripremila.Na tvoju preporuku kupila sam par knjiga (ne smem da kazem broj),a podstakla si me da procitam i neke koje dugo imam.Dopada mi se balans koji pravis izmedju klasika i savremene literature,zatim tvoj rezime,kojim uspevas dovoljno da kazes da zainteresuje citaoca,ali da ne otkrijes previse i sto imamo slicne utiske o mnogim knjigama.Bookstagrami ,kako vi to kazete,su cak mi cak najbolji sadrzaj citavog instagrama.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар