Mart u slikama

Volimo se i mrzimo mart i ja, najpre mi pošalje leptiriće u stomaku i tek procvalo cveće, a onda me dočeka otečeno grlo i dosadni kašalj, slinavi nosić mog sina i neprospavane noći koje se nižu u beskraj. Okačim zimske kapute u ormar i kupim cakane prolećne stvari poput ovog sivog kardigana na tufnice, a onda zaokret na 1 (jedan) stepen Celzijusa i povratak ogromnim šoljama čaja. Jastuci koji mirišu na lavandu (zahvaljujući ovom spreju sa slike) i početak sezone sladoleda na Keju. Doduše, još uvek nisam liznula ovogodišnji sladoled, ali sam se počastila kukuruzom kod one tete tj. ponela sam ga kući jer ne dolazi u obzir da jedem kukuruz u javnosti i da mi se polovina zalepi za protezu. Daa, proteza se i dalje druži sa mnom i biće tako bar još mesec dana. Dobro. 

Moja omiljena osoba je proslavila svoj 2. rođendan - bilo je gostiju, poklona i torte - vrlo lepo, sve u svemu. Ako ste gledali film Sex&TheCity 2, onda slutite da se pribojavam faze ''terrible 2s'' - kažu da je tada dete razmaženo i nespremno na saradnju. Već smo imali neke ispade, plač i dreku jer ne može sve da bude po njegovom, pa se sutradan opet volimo najviše na svetu. 

Sestra mi je dala kutiju ovih tabletica, pa sam svakog jutra poslušno gutala kompleks vitamina&minerala, omega3 i neki čudotvorni švedski izum od kog ću postati najlepša i najzdravija, ali sam se, zamislite, uprkos tome razbolela pa nisam sigurna da opravdava ovaj naziv Wellness. No, možda bi mi bilo još gore da ih nisam uzimala, ko zna. 

Neko vreme sam bila navučena na ovu Tapas grickalicu koja ima da se kupi u Univeru, ali me, srećom, ta zavisnost prolazi i ovog meseca sam pojela samo jednu kesu :-D 
Jedan zahtevan mesec se približio svom kraju i polako otkucavaju njegovi poslednji sati. Večerašnja nagrada mi je odlazak na projekciju filma Lepotica i zver. Čitamo se u aprilu. 

Коментари

  1. Lovely pictures and Lavender pillow spray sounds so nice.

    Deedee

    http://madeupgirl-madeupgirl.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Srecan rodjendan nasem imenjaku Ogiju, sa zakasnjenjem. Nadam se da je hladno vreme iza nas i da cemo, napokon, provoditi puno, puno, puno vremena napolju. Pozdrav od Ognjena i Ivane Dj.

    ОдговориИзбриши
  3. Ovaj princip blog posta mi je jako zanimljiv! :)
    Razmišljam o tome da pokušam nešto slično. Možda ne da oslikam šta se sve desilo tokom meseca, kao što si ti ovde uradila, već da zabeležim mesta kojima sam prošla, nešto zanimljivo što mi je zadržalo pažnju. Pošto svakako fotkam sve živo. Pa što ne iskoristiti te fotke za nešto zanimljivo.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар