Insta Lately


Zdravo svima! Kako provodite majske dane? Nisam pravila nikakvu aprilsku rekapitulaciju, pa se sad javljam s ponekim novostima. Nakon dve godine pauze (a i duže), učlanila sam se u gradsku biblioteku. Stalno sam odlagala upis jer sam htela najpre da pročitam knjige koje imam kod kuće, ili bar njihov veći deo, ali kako se gomila nepročitanih knjiga uopšte ne smanjuje, digla sam ruke. Ne nameravam mnogo knjiga da pozajmljujem, ali mislim da je pametnije, kad me uhvati kriza za nekim trilerom ili čiklit laganicom, da uzmem iz biblioteke nego da kupujem. Kad sam već počela o knjigama, pročitala sam Moju genijalnu prijateljicu i uopšte nisam oduševljena. Knjiga je, po mom mišljenju, go prosek i zaista mi nije jasno zašto je izazvala toliku pomamu. Na slikama ispod (i ovoj iznad) možete videti deo enterijera novootvorene Bookastore knjižare; nalazi se u centru grada i nedavno sam saznala da je pet friendly. Yess! 


Pokrenula sam se što se tiče vežbanja i sad skoro svake večeri optrčim nekoliko krugova oko bloka sa Emom, umesto da pijem koka-kolu i gledam Očajne domaćice. Malo me je mrzelo u početku, ali sam se navikla i sad se mnogo bolje osećam. Biće dobro sve dok ne počnu vrućine, tada ću opet da posustanem, ali se nadam da ću uspeti da organizujem neko plivanje na bazenu, a imam i podršku svoje najbolje drugarice. 


Danas je otvorena manifestacija Muzeji Srbije 10 dana od 10 do 10 - veoma mi se dopada ova inicijativa kulturne propagande po Srbiji, tako da ću narednih dana posetiti poneku izložbu. Više informacija o samom događaju možete naći OVDE. Moji postovi o izložbama su tradicionalno najmanje čitani kada je reč o statistikama na mom blogu, ali ja ipak povremeno pišem o tome zato što želim. Nasuprot tome, najčitaniji blog post je tekst o anticelulit gelu. Da li biste bili malo razočarani da ste na mom mestu? Ja stojim iza svakog teksta koji sam napisala ovde, ali naravno da pravim razliku među njima - neki su mi manje, a drugi više omiljeni. Samo sam iznenađena da se moj ukus i izbor čitalaca toliko razlikuju. Na drugom i trećem mestu su takođe kozmetički postovi - Avon Planet Spa i Pupa. (Ne računam giveaway objave.) 


Isplanirala sam već neke zanimljive aktivnosti za vikend, tako da vam se verovatno neću javljati do ponedeljka. Želim vam svima lepe predstojeće dane. 

🌷🌷🌷

Коментари

  1. Hehe jao šta da ti kažem, posle skoro četiri godine pisanja o filmovima, serijama i knjigama meni je najpopularniji post neki tag i Dok nisam srela tebe. :D
    E ja sam ovu knjigu baš uzela iz biblioteke, toliko je svi hvale, baš ću videti.
    Ja bez biblioteke ne mogu, ma koliko god knjiga kod kuće imala, nezamenljivo mi je to da odem i biram šta ću uzeti, ne bude mi žao i ako sam se zeznula.:D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, taj osećaj tumaranja među policama i iščekivanja je neprocenjiv :-))

      Избриши
  2. Анониман14. мај 2017. 15:42

    Ja sam redovni clan gradske biblioteke, pored zgrade mi je jedan njen ogranak pa smo deca i ja redovni :-))) Cerkica sam uclanila odmah nakon drugog rodjendana,a uskoro cu i sina :-))) Kupujem redovno knjige i sebi i njima, ali nekako biblioteka je biblioteka.....Jako sam srecna sto sam i kod dece razvila tu ljubav prema knjigama. Jesam li pomenula da i na poslu imam biblioteku sa zavidnim fondom? Da, i nju koristim :-)))
    Potrazicu ovu knjigu u biblioteci, videla sam i ja da je bas popularna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svaka čast, vi ste prava porodica čitača! Moj sin je napunio 2 godine, ali nije na tom nivou da uzimamo knjige, većinu bi pokušao da pocepa ili išara bojicama, pa se zasad držimo bojanki i praznih svezaka.

      Избриши
  3. Анониман30. мај 2017. 19:55

    Polako, samo sto vise objasnjavnja i pricanja i prestace i da ih cepa, a i zainteresovace se za knjige i price. Moj sin nmce uskoro napuniti dve godine i trenutno mu je hit Mravac mrav Jelice Greganovic, obozava je, stalno trazi da mu je citam. Ima i super ilustracije sto mislim da je i vaznije od same price u tom uzrastu. Mozda napisem i neki post na blog na tu temu ako ikad pronadjem vremena za blog 😳

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne cepa ih više, to je bila samo faza :-D U međuvremenu je i azbuku naučio, mada mislim da je rano i neću ništa da forsiram. A čitanje priča može uvek, to je divan vid zbližavanja s detetom, meni je moja mama takođe čitala s beskrajnim strpljenjem.

      Избриши

Постави коментар