Sovina pošiljka - sadržaj kutije


Ovog meseca sam se konačno odvažila da naručim jednu kutiju iznenađenja, a sve zbog toga što je kao tema najavljen Hari Poter. Ja sam veliki ljubitelj tog serijala, pa sam znala da se neću razočarati šta god da zateknem u kutiji, pogotovo jer je Sova tražila da se sami izjasnimo koju bismo knjigu voleli da dobijemo, kao i kojoj Hogvortskoj kući pripadamo. Time je poneki element iznenađenja uklonjen, ali je meni drago zbog toga jer volim da imam neku predstavu o tome šta ću dobiti. Mogli ste da odaberete da li hoćete kutiju koja sadrži knjigu i propratne stvarčice ili samo sa fandom stvarčicama (u tom slučaju je cena nešto niža). Ja naručujem prvenstveno zbog knjige, tako da se tu nisam dvoumila ni trenutka. Vi koji me pratite na YT ste već mogli da vidite snimak u kome otvaram kutiju, ali sam svejedno htela i da je uslikam za blog, pošto i ja manje-više redovno zavirujem na druge blogove kad su u pitanju ovakve kutije i gledam šta su dobili i koliko su zadovoljni. 




Knjiga koju sam dobila je Zatvorenik iz Askabana, treća u serijalu. Ja već imam sve HP knjige, ali su različita izdanja, rasparene su, tako da sam se svejedno obradovala jer ovo izdanje Evrobook-a nemam. 


Druga najbitnija stvar koju sam dobila je ova divna gajbica i novo sklonište u koje ću da smestim sve svoje Harije. Njih izrađuje Irena sa stranice Magic Box Kiki i ja u svom posedu već imam jednu njenu kutiju koju obožavam, tako da je ovo bilo jedno lepo iznenađenje za mene. 



Sledeća stvar - šolja s Harijevim likom. Ja sam veliki čajopija i obožavam šolje; baš sam se prošle godine s mukom rastala od nekih jer sam ih nagomilala, ali uvek zastajkujem u prodavnicama kad spazim dotične predmete. Na kutiji piše da je to magična šolja - jutros sam je testirala sipajući vreo čaj u nju i tada su se pokazali neki novi natpisi, dotad zacrnjeni, kao i Zlatna skrivalica i jedna nevaljala Bladžerka. 




Ključ sa nežnim krilima će svakome ko je čitao Kamen mudrosti biti poznat. Ja sam mu već našla namenu - koristiću ga kao ukras za jelku. Tu je i simpatični bukmarker (kojih uvek treba), a ovaj je u obliku putokaza na kome piše Hogvorts. 




Štapić je više dekorativni predmet, ali mi je neko od vas predložio da ga upotrebim da bi mi pridržavao kosu. Biće ili to ili da sačuvam da mi sin malo poraste pa da se igra čarobnjaka. U pitanju je ručna izrada same Jovane koja stoji iza Sovine pošiljke. 


Pošto sam pomenula da najviše volim kuću Grifindor, dobila sam njihov bedž.


Zaključak: Sova se zaista potrudila oko ove kutije i stvarno sam zadovoljna. Ako sve svedem na brojke, Zatvorenik iz Askabana košta više od 1000 dinara, a samo slanje kutije  bi koštalo bar 200-300 dinara. Kutiju sam platila 1500 dinara (u cenu je uračunata poštarina) - plaća se unapred uplatnicom u pošti ili banci. Drago mi je što sam na neki način razbila strah od naručivanja book box kutija iznenađenja i svakako ću ubuduće pratiti koje su teme za svaki mesec i naručiti ako se poklapa s mojim interesovanjima. 

Коментари

Постави коментар