Jedan prolećno-letnji

Išla sam prošlog vikenda u Ušće Cineplexx da gledam Kralja Artura (da, opet) i veoma su me nažuljale moje sandale, pa sam morala da uđem u neku od prodavnica da kupim nešto u šta mogu da se prezujem i tako sam u NewYorkeru uzela ove sive, hm, patike? Espadrile? Javite mi ako znate kako se na srpskom zove ovaj model obuće jer ja stvarno ne znam. Ali znam da su mi super udobne i nosala bih ih svaki dan ili bar dok mi ne zarastu žuljevi koje sam dobila od gorepomenutih sandala. Juče je vreme bilo promenljivo kad sam bila napolju, pa sam ponela i kardigan da se ogrnem jer je haljina vrlo tanka i lepršava. 
Ema, kao i obično, nije htela da pozira već samo da se igra, ali ja volim spontane fotografije s njom i obavezno iz svake serije izradim bar jednu za kućni album. 



Коментари

  1. Baš ti lijepo pristaju ovi nježni pastelni tonovi, a espadrile/tenisice (ni sama ne znam kako bi ih definirala haha) djeluju jakooo udobno i divna je boja! :) I ne spominji žuljeve uopće, noge su mi u komi, najbolje mi je kad sam bosa.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар